Povezane vesti
Fico u novogodišnjem obraćanju: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini
Pravda pre 22 sata
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. - Bukvalno sam užasnut sa kakvom neozbiljnošću i sebičnim interesom mnogi lideri Evropske unije gledaju… »
Užasnut sam sa kakvim sebičnim interesom lideri EU gledaju na besmislena ubistva Ukrajinaca i Rusa
Politika pre 1 dan
Slovački premijer istakao je da mir nije prazna reč, već mora postati osnova postojanja ljudi. Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. „Bukvalno… »
Fico: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini
Sputnik pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. Slovački premijer istakao je da mir nije prazna reč, već mora postati osnova postojanja ljudi. On je… »
Fico u novogodišnjem obraćanju: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini
Večernje novosti pre 1 dan
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. Foto: Profimedia - Bukvalno sam užasnut sa kakvom neozbiljnošću i sebičnim interesom mnogi lideri… »
Fico čestitao Novu godinu i na ruskom jeziku
Politika pre 1 dan
Spoljna politika Slovačke okrenuta ka „četiri ugla sveta“. Slovački premijer Robert Fico uputio je novogodišnju čestitku građanima Slovačke na više jezika, uključujući i ruski, što je izazvalo pažnju evropske javnosti. Čestitka je objavljena na… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 60 povezanih
Broj poginulih u požaru u Kran-Montani porastao na 47, četiri državljana Srbije među povređenima
RTV pre 3 satajoš 59 povezanih
Ministarstvo prosvete: Studenti Megatrenda ne mogu da nastave studije na tom univerzitetu
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih