Povezane vesti

Fico u novogodišnjem obraćanju: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini

Fico u novogodišnjem obraćanju: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini

Pravda pre 22 sata
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. - Bukvalno sam užasnut sa kakvom neozbiljnošću i sebičnim interesom mnogi lideri Evropske unije gledaju… »
Užasnut sam sa kakvim sebičnim interesom lideri EU gledaju na besmislena ubistva Ukrajinaca i Rusa

Užasnut sam sa kakvim sebičnim interesom lideri EU gledaju na besmislena ubistva Ukrajinaca i Rusa

Politika pre 1 dan
Slovački premijer istakao je da mir nije prazna reč, već mora postati osnova postojanja ljudi. Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. „Bukvalno… »
Fico: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini

Fico: Užasnut sam što neki lideri EU neozbiljno posmatraju sukob u Ukrajini

Sputnik pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. Slovački premijer istakao je da mir nije prazna reč, već mora postati osnova postojanja ljudi. On je… »

Večernje novosti pre 1 dan
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da je užasnut što neki lideri Evropske unije neozbiljno i sa sebičnim interesom posmatraju sukob u Ukrajini. Foto: Profimedia - Bukvalno sam užasnut sa kakvom neozbiljnošću i sebičnim interesom mnogi lideri… »
Fico čestitao Novu godinu i na ruskom jeziku

Fico čestitao Novu godinu i na ruskom jeziku

Politika pre 1 dan
Spoljna politika Slovačke okrenuta ka „četiri ugla sveta“. Slovački premijer Robert Fico uputio je novogodišnju čestitku građanima Slovačke na više jezika, uključujući i ruski, što je izazvalo pažnju evropske javnosti. Čestitka je objavljena na… »

Vesti dana »