Povezane vesti

"Radili su mi iza leđa, nisu mi dali ono što zaslužujem", reprezentativac Srbije misterioznom porukom zaintrigirao sve! O kome…

"Radili su mi iza leđa, nisu mi dali ono što zaslužujem", reprezentativac Srbije misterioznom porukom zaintrigirao sve! O kome…

Kurir pre 24 sata
Nekadašnji fubaler Crvene zvezde koji je trenutno član Arisa se se obratio na misteriozan način ljudima koji mu nisu uvek želeli najbolje. "Želim da se zahvalim sebi, jer sam verovao u sebe. Ovako počinju reci Snoop Doga i ja se ovog puta tako i obraćam… »
"Hvala onima koji su mi radili iza leđa": Kome je bivši igrač Zvezde poslao misterioznu poruku?

"Hvala onima koji su mi radili iza leđa": Kome je bivši igrač Zvezde poslao misterioznu poruku?

Mondo pre 23 sata
Uroš Račić (27) napustio je Italiju letos i prešao u Grčku gde je potpisao za Aris iz Soluna. U novogodišnjoj noći odlučio je da se oglasi na Instagramu i da Novu godinu čestita samo sebi samom. U objavi je objasnio razloge za sve to i tom prilikom je… »
Račićeva čestitka Račiću: „Hvala ti Uroše za sve što si uradio“

Račićeva čestitka Račiću: „Hvala ti Uroše za sve što si uradio“

Sport klub pre 24 sata
Reprezentativac Srbije Uroš Račić zanimljivom objavom na Instagramu oprostio se od 2025. godine i sve najbolje u novoj poželeo - sam sebi. Iz reči fudbalera Arisa iz Soluna može se zaključiti da u profesionalnom životu nije bio okružen ljudima koji su mu… »

Vesti dana »