Povezane vesti
(INTERVJU) Joveva: Studentske vrednosti su i moje vrednosti - svet je lepši sa angažovanim, mladim ljudima
N1 Info 01.01.2026
Evroposlanica Irena Joveva u intervjuu za Danas govori o podršci studentskim protestima u Srbiji, ulozi mladih u budućnosti demokratije, odnosu Evropske unije prema Zapadnom Balkanu, ali i o ličnim dilemama, jezicima, predrasudama, kafi tokom dugih… »
INTERVJU Irena Joveva: Verujem u snagu zakona, ali još više u ličnu odgovornost da se istina izgovori kada institucije ćute
Danas 01.01.2026
Evroposlanica Irena Joveva u velikom novogodišnjem intervjuu za Danas govori o podršci studentskim protestima u Srbiji, ulozi mladih u budućnosti demokratije, odnosu Evropske unije prema Zapadnom Balkanu, ali i o ličnim dilemama, jezicima, predrasudama… »
Vesti dana »
Iranski zvaničnik zapretio Izraelu: Stiže snažan odgovor zbog napada na Bejrut
Večernje novosti pre 3 satajoš 30 povezanih
Rat u Ukrajini: Zelenski i Tramp razgovarali telefonom o diplomatiji i ratu u Ukrajini
Euronews pre 1 danjoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 15 satijoš 5 povezanih
Ko je sledeći? U toku je planska akcija – završni udar na Srbe koji su već nekako preživeli najgore
Sputnik pre 3 satajoš 39 povezanih