Povezane vesti
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Nova pre 24 dana
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu: "Biću spreman, neka mi se ljudi smeju"
N1 Info pre 24 dana
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. "Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999", preneo je… »
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Danas pre 24 dana
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Vesti dana »
Vučić: Vlada odmah sutra ujutru da se vaterpolistima isplati pare koje su pošteno zaradili
Danas pre 58 minutajoš 3 povezane
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 33 minutajoš 5 povezanih
Zvezdini stranci daju podršku vaterpolistima Srbije na finalu protiv Mađarske (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski: Dokument o američkim bezbednosnim garancijama 100 odsto spreman
Danas pre 4 satijoš 1 povezana