Povezane vesti
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Nova pre 13 sati
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu: "Biću spreman, neka mi se ljudi smeju"
N1 Info pre 14 sati
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. "Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999", preneo je… »
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Danas pre 15 sati
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Vesti dana »
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Danas pre 12 satijoš 8 povezanih
Vreme danas promenljivo i osetno toplije, do 15 stepeni na zapadu zemlje
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Zvezda ide tamo gde nikad nije pobedila, oslabljeni Efes dočekuje crveno-bele
RTS pre 13 minutajoš 7 povezanih
Danas slavimo Svetog Ignjatija Bogonosca: Krsna slava, običaj koji se tiče dece valja ispoštovati
Mondo pre 43 minutajoš 3 povezane