Povezane vesti
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Nova 01.01.2026
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu: "Biću spreman, neka mi se ljudi smeju"
N1 Info 01.01.2026
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. "Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999", preneo je… »
„Biću spreman, neka mi se ljudi smeju“: Šta su ruski mediji izdvojili iz Vučićevog obraćanja pred Novu godinu
Danas 01.01.2026
Novogodišnje obraćanje Aleksandra Vučića propraćeno je i u ruskim medijima, i to uglavnom deo gde se hvalio jakom vojskom koju Srbija ima. „Srbija ima najjaču vojsku u svojoj istoriji i neće dozvoliti nikome da ponovi NATO agresiju iz 1999“, preneo je… »
Vesti dana »
Vučić: Sa predsednikom Azerbejdžana razgovaram o produbljivanju strateškog partnerstva
Beta pre 13 minutajoš 26 povezanih
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih