Povezane vesti
Prava novogodišnja bomba: Ražnatović otpočeo saradnju sa Monekeom!
Hot sport pre 11 sati
Veliki posao za Ražnatovića Miško Ražnatović pohvalio se novom saradnjom na svom Instagram profilu. Naime, srpski agent objavio je da je njegov novi klijent – Čima Moneke, Zvezdin košarkaš. A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) Na svom… »
"Uvek sam se trudio da to bude signal": Miško Ražnatović objavio fotku sa Čimom Monekeom sa jahte
Mondo pre 11 sati
Miško Ražnatović oglasio se prvog dana u 2026. godini i saopštio najnovije vesti. Objavio je fotografiju sa Čimom Monekeom sa jahte i otkrio da je košarkaš Crvene zvezde njegov novi klijent i da je to za njega najuspešniji početak godine u dugoj… »
Oglasio se Miško Ražnatović: Razlog je Čima Moneke!
Večernje novosti pre 11 sati
ČIMA Moneke je ovog leta stigao u Crvenu zvezdu i odmah se profilisao kao jedan od najboljih igrača tima. Sad se zbog Nigerijca oglasio Miško Ražnatović. FOTO: N. Paraušić Poznati košarkaški agent potvrdio je na svom Instagram nalogu da je košarkaš… »
Miško Ražnatović sa velikim vestima - Čima Moneke!
Sportske.net pre 12 sati
Košarkaški agent Miško Ražnatović potvrdio je da je košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke njegov novi klijent. Ražnatović je na svom profilu na društvenim mrežama objavio zajedničku sliku sa Čimom sa jahte uz komentar da je ovaj početak godine za njega… »
Miško Ražnatović potvrdio transfer! Čima Moneke potpisao, bomba za prvi januar!
Kurir pre 12 sati
Poznati košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović započeo je 2026. godinu uz svojevrsnu "transfer bombu". Naime, lider Crvene zvezde Čima Moneke potpisao je Ražnatovićevu agenciju i postao njegov klijent! - Uvek sam se trudio da započnem godinu sa nekim… »
Javio se Miško Ražnatović zbog Monekea FOTO
B92 pre 12 sati
Košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović saopštio je da je Čima Moneke njegov novi klijent. Ražnatović je na Instagramu objavio da 2026. počinje "transfer bombom" u koju je uključen i košarkaš Crvene zvezde. "Uvek sam se trudio da započnem godinu sa… »
Miško Ražnatović se oglasio zbog transfera Čime Monekea i objavio sliku sa jahte: "Uvek sam se trudio..."
Telegraf pre 12 sati
Poznati košarkaški agent, Miško Ražnatović započeo je 2026. godinu uz svojevrsnu "transfer bombu", pošto je putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram potvrdio da je Čima Moneke postao njegov novi klijent! Naime, Ražnatović je na svom profilu… »
Vesti dana »
"Uzimao sam veće doze" Tramp se konačno oglasio o misterioznim modricama na rukama o kojima je ceo svet brujao (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ogroman dekolte Edite za reprizu Nove godine Sve vreme pazila da ne pokaže previše: Pozadi sve golo, a napred bomba (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 8 satijoš 2 povezane