Povezane vesti
Preminuo Nedžat Daci
Telegraf 01.01.2026
Nedžat Daci, akademik i bivši predsednik tzv. "Skupštine Kosova" preminuo je 1. januara u 81. godini. Daci bio je poslanik od 2001. do 2011. godine, a ovim telom je rukovodio u dva mandata, u periodu 2000-2004. i 2004-2006, kao član Demokratskog saveza… »
Preminuo bivši predsednik Skupštine Kosova Nedžat Daci
N1 Info 01.01.2026
U Prištini je danas u 81 godini preminuo akademik Nedžat Daci koji je bio predsednik kosovskog parlamenta od 2001. do 2006. godine, a nalazio se i na čelu Akademije nauka i umetnosti Kosova. Akademija je u saopštenju navela da će detalje u vezi sahrane… »
Radio 021 01.01.2026
U Prištini je danas u 81 godini preminuo akademik Nedžat Daci koji je bio predsednik kosovskog parlamenta od 2001. do 2006. godine, a nalazio se i na čelu Akademije nauka i umetnosti Kosova. Akademija je u saopštenju navela da će detalje u vezi sahrane… »
Serbian News Media 01.01.2026
Vesti dana »
Vučić: Znam da u narednih pet godina Srbija neće postati punopravna članica Evropske unije
Nova pre 23 minutajoš 43 povezane
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 43 minutajoš 31 povezana
Lazović (ZLF): Građani očekuju fer izbore i slobodne medije a ne ispunjavanje formalnosti
Danas pre 13 minutajoš 32 povezane
"U šoku sam, sad sam saznala" oglasila se Mala Cana nakon smrti Andrije Bajića, pre tužnih vesti mu krenula u posetu
Blic pre 28 minutajoš 28 povezanih
ISPRAVKA Predmet protiv Veselina Milića bi moglo da preuzme Prvo tužilaštvo
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih