Povezane vesti
Zvezdan Terzić o opciji povratka na čelo FSS: ''Meni je to oteto kad sam proteran iz Srbije...''
Sportske.net pre 22 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je tokom aktuelne zimske pauze prilično aktivan u medijima, gde je već naglasio kako ne sumnja u Zvezdinu novu titulu na proleće, iako crveno-beli posle jesenjeg dela sezone imaju bod manje od Partizana. A… »
„To mi je oteto zato što sam proteran iz Srbije“: Terzić nikad iskrenije o FSS-u i preuzimanju saveza!
Hot sport pre 22 dana
Svi planovi vezani za Zvezdu! Nekadašnji predsednik Fudbalski savez Srbije, Zvezdan Terzić, koji je tu funkciju obavljao u periodu od 2006. do 2008. godine, govorio je o mogućnosti povratka na čelo srpskog fudbala posle gotovo šesnaest godina. Aktuelni… »
Terzić bez dlake na jeziku o reprezentaciji i Fudbalskom savezu: „Izgubiti od Albanije u sred Srbije je stvarno onako… da ne…
Hot sport pre 22 dana
„Mislim da se u Fudbalskom savezu Srbije već dugo ništa sistemski i strateški ne radi“ Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo donele su Srbiji jedan od najtežih udaraca u novijoj istoriji. Selekcija Dragana Stojkovića Piksija završila je iza Albanije i nije… »
Terzić otkrio da li želi da preuzme FSS, spomenuo bruku Piksija protiv Albanije: “Da ne kažem neku težu reč…”
Telegraf pre 22 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije imala je katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pa je ispred Orlova završila Albanija. Ključna je bila, slobodno se može okarakterisati - bruka, igrača na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem… »
Vesti dana »
Evroposlanik iz delegacije EP sastao se u Novom Sadu sa optuženim za rušenje ustavnog poretka, Brnabić ga kritikuje
NIN pre 59 minutajoš 29 povezanih
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove vozila žitelja susednih naselja
Danas pre 29 minutajoš 34 povezane
Malerozna Osaka se povukla iz Melburna, Švojntek dobila opomenu od Kalinskaje
Sportske.net pre 18 minutajoš 83 povezane
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 41 povezana
(BLOG) „Zajedno uz studente“: Na Trgu Nikole Pašića zborovi, glumci, trkači i studenti, okupljanje u toku i u Pionirskom parku (FOTO)
Danas pre 9 minutajoš 23 povezane