Povezane vesti
Zvezdan Terzić o opciji povratka na čelo FSS: ''Meni je to oteto kad sam proteran iz Srbije...''
Sportske.net pre 17 sati
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je tokom aktuelne zimske pauze prilično aktivan u medijima, gde je već naglasio kako ne sumnja u Zvezdinu novu titulu na proleće, iako crveno-beli posle jesenjeg dela sezone imaju bod manje od Partizana. A… »
„To mi je oteto zato što sam proteran iz Srbije“: Terzić nikad iskrenije o FSS-u i preuzimanju saveza!
Hot sport pre 17 sati
Svi planovi vezani za Zvezdu! Nekadašnji predsednik Fudbalski savez Srbije, Zvezdan Terzić, koji je tu funkciju obavljao u periodu od 2006. do 2008. godine, govorio je o mogućnosti povratka na čelo srpskog fudbala posle gotovo šesnaest godina. Aktuelni… »
Terzić bez dlake na jeziku o reprezentaciji i Fudbalskom savezu: „Izgubiti od Albanije u sred Srbije je stvarno onako… da ne…
Hot sport pre 20 sati
„Mislim da se u Fudbalskom savezu Srbije već dugo ništa sistemski i strateški ne radi“ Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo donele su Srbiji jedan od najtežih udaraca u novijoj istoriji. Selekcija Dragana Stojkovića Piksija završila je iza Albanije i nije… »
Terzić otkrio da li želi da preuzme FSS, spomenuo bruku Piksija protiv Albanije: “Da ne kažem neku težu reč…”
Telegraf pre 21 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije imala je katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pa je ispred Orlova završila Albanija. Ključna je bila, slobodno se može okarakterisati - bruka, igrača na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem… »
Vesti dana »
Zabeleće se i Beograd! Stižu sneg i ledena kiša, pašće i do 20 cm: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Italijanski golfer (17) prva u javnosti identifikovana žrtva požara u Švajcarskoj
N1 Info pre 39 minutajoš 58 povezanih