Povezane vesti

Zašto Trinkijeri nije želeo da nasledi Željka u Partizanu?

Zašto Trinkijeri nije želeo da nasledi Željka u Partizanu?

Sportske.net pre 10 sati
Čim se pojavila vest da je Željko Obradović posle četiri i po godine odlučio da napusti klupu Partizana, ime Andree Trinkijerija je u medijima odmah izbilo u prvi plan kao prvi favorit da nasledi najtrofejnijeg evropskog trenera. Međutim, kako su dani… »
Trinkijeri: "Posle Željka? Odmah sam rekao ne"

Trinkijeri: "Posle Željka? Odmah sam rekao ne"

B92 pre 9 sati
Italijanski trener Andrea Trinkijeri konačno je pirčao na temu dolaska u Partizan posle Željka Obradović. Nekadašnji tener Partizana nakon odlaska Obradovića, bio je pomnjan kao potencijalni novi šef struke crno-beli. Dan posle sastanka na kom je Željko… »
Trinkijeri o Partizanu: Iz poštovanja prema Obradoviću rekao sam ne

Trinkijeri o Partizanu: Iz poštovanja prema Obradoviću rekao sam ne

Večernje novosti pre 9 sati
ONOG trenutka kad je Željko Obradović napustio Partizan, krenulo se sa licitacijama ko bi mogao da ga nasledi. Kao najrealnija opcija bio je Andrea Trinkijeri. Italijan je otkrio da li je bilo kontakta sa upravom crno-belih. Andrea Trinkijeri foto: D… »
„Odmah sam sebi rekao – ne“: Trinkijeri otkrio razloge zašto je odbio Partizan, radi se o Željku!

„Odmah sam sebi rekao – ne“: Trinkijeri otkrio razloge zašto je odbio Partizan, radi se o Željku!

Hot sport pre 10 sati
Poštovanje za najtrofejnijeg evropskog trenera! Košarkaši Partizan iza sebe imaju više nego turbulentan period, koji traje nešto duže od mesec dana, a niz problema započeo je odlaskom Željka Obradovića sa klupe crno-belih, o čemu je govorio za Meridian… »
"Nemam nikakav problem da kažem istinu": Trinkijeri otkrio zašto nije došao u Partizan posle Željkovog odlaska

"Nemam nikakav problem da kažem istinu": Trinkijeri otkrio zašto nije došao u Partizan posle Željkovog odlaska

Mondo pre 10 sati
Andrea Trinkijeri bio je jedan od trenera koji se spominjao kao glavni kandidat da sedne na klupu Partizana kada je Željko Obradović podneo ostavku. Šta se tada dogodilo i zašto do nove saradnje nije došlo? Objasnio je upravo italijanskih stručnjak… »
Trinkijeri otkrio zašto nije preuzeo Partizan: Posle Željka…

Trinkijeri otkrio zašto nije preuzeo Partizan: Posle Željka…

Sport klub pre 10 sati
Posle odlaska Željka Obradovića dugo se razmatralo ko će biti naslednik trofejnog trenera na klupi KK Partizan. U javnosti se govorilo da je jedan od kandidata i Andrea Trinkijeri. Italijanski stručnjak progovorio je o tome šta se događalo posle ostavke… »
Trinkijeri otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Trinkijeri otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Nova pre 10 sati
Andrea Trinkijeri, italijanski stručnjak i nekadašnji trener Partizana, nije se vratio u Humsku iako je bio viđen kao naslednik Željka Obradovića, a otkrio je i zbog čega je doneo tu odluku. „Tokom svih ovih godina sam govorio da je moja ljubav prema… »
Andrea Trinkijeri iskreno o povratku u Partizan! Izjava koju su svi čekali, Italijan progovorio o svemu!

Andrea Trinkijeri iskreno o povratku u Partizan! Izjava koju su svi čekali, Italijan progovorio o svemu!

Kurir pre 11 sati
Andrea Trinkijeri, italijanski košarkaški trener, govorio je o Partizanu i dešavanjima u tom klubu. Posle odlaska Željka Obradovića, Trinkijeri je navodno bio kandidat za klupu Partizana, ali je Italijan odmah rekao da ne želi nazad u Humsku. - Tokom… »

Vesti dana »