Povezane vesti

Tramp: Uzimam veće doze aspirina, zato imam modrice

Tramp: Uzimam veće doze aspirina, zato imam modrice

RTS pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp kaže da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći da je to razlog vidljivih modrica na rukama koje su poslednjih meseci ponovo pokrenule pitanja o njegovom zdravstvenom stanju. "Kažu da je… »
"Uzimam doze veće od preporučenih" Tramp otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju: Ovo je uzrok modrica na rukama! "Želim…

"Uzimam doze veće od preporučenih" Tramp otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju: Ovo je uzrok modrica na rukama! "Želim…

Kurir pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći da je to razlog vidljivih modrica na rukama, koje su poslednjih meseci ponovo pokrenule pitanja o njegovom zdravstvenom stanju. - Kažu da… »
Ponovo pokrenuto pitanje Trampovog zdravstvenog stanja: Veće doze aspirina izazvale modrice na rukama

Ponovo pokrenuto pitanje Trampovog zdravstvenog stanja: Veće doze aspirina izazvale modrice na rukama

Euronews pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći da je to razlog vidljivih modrica na rukama, koje su poslednjih meseci ponovo pokrenule pitanja o njegovom… »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina, zato imam modrice

Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina, zato imam modrice

Politika pre 7 sati
Medicinski stručnjaci navode da aspirin smanjuje zgrušavanje krvi, ali povećava rizik od krvarenja. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći… »
Tramp dao novo objašnjenje o modricama na rukama: Rukovanje više nije glavni krivac

Tramp dao novo objašnjenje o modricama na rukama: Rukovanje više nije glavni krivac

Telegraf pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći da je to razlog vidljivih modrica na rukama, koje su poslednjih meseci ponovo pokrenule pitanja o njegovom… »
"Uzimao sam veće doze od preporučenih": Tramp otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju

"Uzimao sam veće doze od preporučenih": Tramp otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju

Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da uzima veće doze aspirina nego što su mu lekari preporučili, navodeći da je to razlog vidljivih modrica na rukama, koje su poslednjih meseci ponovo pokrenule pitanja o njegovom… »

Vesti dana »