Povezane vesti

Priča sa reprezentacijom nije završena: Kalinić otkrio da je u kontaktu sa Alimpijevićem!

Priča sa reprezentacijom nije završena: Kalinić otkrio da je u kontaktu sa Alimpijevićem!

Hot sport pre 5 sati
Govorio i o svojoj penziji! Košarkaš Crvena zvezda Nikola Kalinić govorio je o aktuelnim košarkaškim temama, osvrnuvši se na svoju ulogu u Zvezdi ove sezone, ali i o stanju u reprezentaciji Srbije u intervjuu za Sportske.net. Iskusni krilni igrač istakao… »
Kalinić: "Zvao me Alimpijević, ta priča nije definitivno zatvorena"

Kalinić: "Zvao me Alimpijević, ta priča nije definitivno zatvorena"

B92 pre 5 sati
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić pričao je o aktuelnim košarkaškim temama. U intervjuu za Sportske.net, Kalinić je pričao o svojoj sezoni u Zvezdi, reprezentaciji Srbije, ali i odlasku Željka Obradovića iz Partizana. "Ulazim u poslednji period… »
Kalinić: Ja pritisak ne osećam odavno

Kalinić: Ja pritisak ne osećam odavno

Sport klub pre 7 sati
Jedan od najiskusnijih i najznačajnijih košarkaša Crvene zvezde Nikola Kalinić osvrnuo se na 2025. u kojoj je bilo dosta uspona i padova, kako na košarkaškom, tako i na ličnom planu. U razgovoru za „ Sportske.net“ govorio je Nikola Kalinić o tome što je… »
Ovim će kupiti simpatije grobara: Kalinić pun hvale za Željka Obradovića!

Ovim će kupiti simpatije grobara: Kalinić pun hvale za Željka Obradovića!

Hot sport pre 8 sati
Uporedio stanje u Partizanu pre njegovog dolaska i posle! Košarkaš Crvena zvezda Nikola Kalinić govorio je u intervjuu o sezoni Zvezde, ali i o večitom rivalu, okolnostima i (ne)prilikama u kojima se klub našao, kao i o Željko Obradović, u razgovoru za… »

Vesti dana »