Povezane vesti

Breskvica "otopila" ledeni Zlatibor! Hiljade ljudi na Trgu, ona ugledala koleginicu i obratila joj se odmah

Breskvica "otopila" ledeni Zlatibor! Hiljade ljudi na Trgu, ona ugledala koleginicu i obratila joj se odmah

Telegraf pre 6 sati
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica večeras, 1. januara, nastupa na Trgu na Zlatiboru povodom reprize dočeka 2026. godine. Već pri samom izlasku na binu bilo je jasno da publiku očekuje spektakl – hiljade okupljenih pozdravile su je… »
Breskvica kao "snežna kraljica" na Zlatiboru: Džejla Ramović je sačekala pred nastup, kao dve "boginje"

Breskvica kao "snežna kraljica" na Zlatiboru: Džejla Ramović je sačekala pred nastup, kao dve "boginje"

Telegraf pre 8 sati
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica večeras, 1. januara, nastupa na reprizi novogodišnjeg programa na Zlatiboru. Publika s nestrpljenjem iščekuje njen nastup, jer će uživati u hitovima koji su obeležili proteklu godinu. Veliko iznenađenje… »
"Izašla sam bez jakne, sad imam temperaturu": Breskvica otkrila šta joj se desilo na dočeku, pa pomenula njega

"Izašla sam bez jakne, sad imam temperaturu": Breskvica otkrila šta joj se desilo na dočeku, pa pomenula njega

Telegraf pre 8 sati
Mlada zvezda Anđela Ignjatović Breskvica posle dočeka, večeras će reprizu nove 2026. godine dočekati na Trgu na Zlatiboru. Pred sam nastup izašla je pred kameru Telegrafa u belom dugom kaputu i belom šubarom, kao prava "snežna kraljica Zlatibora". Vidno… »

Vesti dana »