Povezane vesti
Breskvica "otopila" ledeni Zlatibor! Hiljade ljudi na Trgu, ona ugledala koleginicu i obratila joj se odmah
Telegraf pre 23 dana
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica večeras, 1. januara, nastupa na Trgu na Zlatiboru povodom reprize dočeka 2026. godine. Već pri samom izlasku na binu bilo je jasno da publiku očekuje spektakl – hiljade okupljenih pozdravile su je… »
"Izašla sam bez jakne, sad imam temperaturu": Breskvica otkrila šta joj se desilo na dočeku, pa pomenula njega
Telegraf pre 24 dana
Mlada zvezda Anđela Ignjatović Breskvica posle dočeka, večeras će reprizu nove 2026. godine dočekati na Trgu na Zlatiboru. Pred sam nastup izašla je pred kameru Telegrafa u belom dugom kaputu i belom šubarom, kao prava "snežna kraljica Zlatibora". Vidno… »
Breskvica kao "snežna kraljica" na Zlatiboru: Džejla Ramović je sačekala pred nastup, kao dve "boginje"
Telegraf pre 24 dana
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica večeras, 1. januara, nastupa na reprizi novogodišnjeg programa na Zlatiboru. Publika s nestrpljenjem iščekuje njen nastup, jer će uživati u hitovima koji su obeležili proteklu godinu. Veliko iznenađenje… »
Vesti dana »
Patrijarh Porfirije čestitao selektoru Stevanoviću i srpskim delfinima
RTV pre 5 minutajoš 191 povezana
Zbog obrušavanja fasade nastava u Gimnaziji u Prokuplju prelazi na onlajn
Rešetka pre 2 satajoš 21 povezana
Ljudi padaju mrtvi zbog nezapamćene snežne oluje u Americi! Samo u Njujorku 5 žrtava, 190 miliona bez struje, strašni prizori: "Ovo je tek početak" (video)
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Beta pre 3 satajoš 10 povezanih
Američki savezni sudija naložio čuvanje dokaza u slučaju ubistva Aleksa Pretija
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane