Povezane vesti
"Hiruški sam 4 puta vadila silikone iz usana" Jovana Đorđević o operacijama zbog kojih je propatila: Morala sam da prođem…
Kurir pre 12 minuta
Jovana Đorđević govorila je o svom životu, mladosti, ljubavi sa fudbalerom ali i estetskim operacijama. Manekenka je javno priznala da se pokajala zbog svega što je radila na sebi. - Ja sam radila nos, usta, pa sam četiri puta hiruški vadila silikone iz… »
"Greške sebi ne mogu da oprostim" Jovana Đorđević o nepromišljenim postupcima i ljubavi sa fudbalerom: I dan danas se pitam…
Kurir pre 6 sati
Jovana Đorđević govorila je o svom privatnom životu i braku sa fudbalerom Filipom Đorđevićem sa kojim ima troje dece. Manekenka je otkrila čime ju je fudbaler osvojio. - I dan danas se pitam šta ja to imam što je njega osvojilo. On je u mojim očima… »
"Otkazivali su mi bubrezi i pluća": Jovana preživela stravičnu nesreću, roditeljima u bolnici rekli da očekuju najgore
Mondo pre 7 sati
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, gostovala je u jednom podkastu u kojem je otvoreno govorila o nesreći iz 2012. godine, kada je zadobile opekotine na 60 odsto tela. Jovana je na snimanju jednog spota upala u vodu… »
Jedna od najlepših Novosađanki doživela je ogromnu traumu: "Bila je mala šansa da preživim"
Dnevnik pre 10 sati
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević progovorila je iskreno o detinjstvu, nesigurnostima, ali i traumama. Ona je priznala da joj se život promenio iz korena kada je 2012. godine imala nezgodu u kojoj je zadobile opekotine na 60 odsto tela. Jovana je… »
"Otkazivali su mi organi, jedva sam preživela" – poznata Srpkinja o nesreći koja joj je promenila život
Telegraf pre 10 sati
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević Švonja otvoreno je govorila o svom detinjstvu, nesigurnostima i traumama koje su je oblikovale. Posebno je istakla nezgodu iz 2012. godine, kada je zadobila opekotine na 60 odsto tela, što joj je zauvek promenilo… »
"Bila sam bez kose, sva u opekotinama" Srpska manekenka kroz suze: Otkazivali su mi pluća, bubrezi, jedva sam preživela
Kurir pre 10 sati
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević progovorila je iskreno o detinjstvu, nesigurnostima, ali i traumama. Ona je priznala da joj se život promenio iz korena kada je 2012. godine imala nezgodu u kojoj je zadobile opekotine na 60 odsto tela. Jovana je… »
"Otkazivali su mi organi, bila je mala šansa da preživim": Najlepša Srpkinja kroz suze o nesreći: "Bila sam bez kose sva u…
Blic pre 11 sati
Iz bolnice je izašla bez kose, sa 10 kilograma manje, zbog čega je imala krizu identiteta Kaže da joj je drago što ćerka ne liči na nju iz mlađih dana Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević progovorila je iskreno o detinjstvu, nesigurnostima, ali i… »
Vesti dana »
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih
"Poginulo 47 osoba u baru u Kran-Montani": Među povređenima četiri državljana Srbije
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 59 povezanih
Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 22 povezane
Ministarstvo prosvete: Studenti Megatrenda ne mogu da nastave studije na tom univerzitetu
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih