Povezane vesti

"Plate su kasnile godinama": Boban Bajković se prisetio vremena kad je branio za Crvenu zvezdu (video)

"Plate su kasnile godinama": Boban Bajković se prisetio vremena kad je branio za Crvenu zvezdu (video)

Večernje novosti pre 12 sati
MALO koji golman je bio voljen kao Boban Bajković od strane navijača Crvene zvezde. Upravo se bivši čuvar mreže crveno-belih prisetio perioda na "Marakani". FOTO: M. Vukadinović On je poseban akcenat stavio na sezonu 2013/14 kada je klub iz Ljutice… »
"Sve je bilo određeno da Partizan osvoji titulu, ali..." Boban Bajković se setio sezone koja je uzdrmala srpski fudbal: Plate…

"Sve je bilo određeno da Partizan osvoji titulu, ali..." Boban Bajković se setio sezone koja je uzdrmala srpski fudbal: Plate…

Kurir pre 13 sati
Konkretno, pričao je o sezoni 2013/14, kada su crveno-beli prekinuli niz Partizana od šest uzastopnih titula. Bila je to zahtevna sezona puna izazova, a Bajković je to potvrdio na jedinstven način. "Da ne spominjem ljude zbog kojih se sve okrenulo, ko je… »
Neispričana priča: Evo kako je Slaviša Stojanović postao trener Crvene zvezde!

Neispričana priča: Evo kako je Slaviša Stojanović postao trener Crvene zvezde!

Hot sport pre 14 sati
Priča koja ima više od deset godina Slaviša Stojanović otkrio je da je 2013. godine iz TV Dnevnika saznao da je novi trener Crvene zvezde, dok još nije imao potpisan ugovor. Bivši strateg crveno-belih prisetio se turbulentnog leta kada je usred priprema… »
"Zaje**li smo sistem i osvojili titulu": Boban Bajković tvrdi da je Zvezda "ukrala" pehar Partizanu

"Zaje**li smo sistem i osvojili titulu": Boban Bajković tvrdi da je Zvezda "ukrala" pehar Partizanu

Mondo pre 15 sati
Crvena zvezda je dominaciju Partizana u srpskom fudbalu prekinula osvajanjem šampionske titule na kraju sezone 2013/14, a ta generacija igrača i danas je posebno draga navijačima. Predvođeni Nikolom Mijailovićem, Nenadom Milijašem, Milošem Ninkovićem… »
Ispovest bivšeg trenera crveno-belih: "Sedim i gledam Dnevnik, a tamo kažu da sam novi trener Zvezde! I šta ću, ja se spakujem"…

Ispovest bivšeg trenera crveno-belih: "Sedim i gledam Dnevnik, a tamo kažu da sam novi trener Zvezde! I šta ću, ja se spakujem"…

Večernje novosti pre 15 sati
Nekadašnji trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, otkriva neverovatne detalje o dolasku na Marakanu 2013. godine, kada je putem TV ekrana saznao da je novi strateg crveno-belih! Foto: M.Vukadinović Bilo je tih dana turbulento na Marakani, Rikardo Sa… »
Kako je nastao kultni tandem Zvezde: Jedan ostao u šoku kad je došao, drugog Bog pogledao zbog teškog poraza

Kako je nastao kultni tandem Zvezde: Jedan ostao u šoku kad je došao, drugog Bog pogledao zbog teškog poraza

Telegraf pre 15 sati
Dauda: "Nisam znao za dugove, mislio sam da je sve sjajno" Sezona 2013/14 ostala je urezana u srcima navijača Crvene zvezde kao ona u kojoj je prekinuta šestogodišnja dominacija Partizana. Ipak, put do vrha bio je posut trnjem, a udarna igla tog tima –… »
„Gledam Dnevnik i oni objavljuju da sam novi trener Zvezde“: Miljenik navijača otkrio priču koju nikada pre nije podelio

„Gledam Dnevnik i oni objavljuju da sam novi trener Zvezde“: Miljenik navijača otkrio priču koju nikada pre nije podelio

Nova pre 16 sati
Slaviša Stojanović, bivši trener Crvene zvezde, otkrio je na kakav način je saznao da je novi trener crveno-belih. To je bilo sve, samo ne uobičajeno. On je u emisiji „Naša Zvezda prva(k) ponovo“ odlučio da se priseti perioda od pre 13 godina i momenta… »
"Gledam Dnevnik i saznajem da sam novi trener Zvezde" VIDEO

"Gledam Dnevnik i saznajem da sam novi trener Zvezde" VIDEO

B92 pre 18 sati
Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović otkrio je zanimljiv način kako je saznao da će 2013. godine postati novi trener crveno-belih. U emisiji "Naša Zvezda prva(k) ponovo", Stojanović se vratio 13 godina unazad, na veoma težak trenutak kada je… »
Istina o čuvenom skidanju dresova igrača Zvezde: "Ako su tražili od mojih saigrača, skidam i ja"

Istina o čuvenom skidanju dresova igrača Zvezde: "Ako su tražili od mojih saigrača, skidam i ja"

Sportske.net pre 18 sati
Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde na Vračaru 2013. godine ušla je u istoriju domaćeg fudbala i kluba iz Ljutice Bogdana kao ona u kojoj je tim dotakao samo dno. Tada su navijači posle poraza od Voždovca pozvali igrače Crvene zvezde podno tribine i… »
"Milijaš iz svog džepa plaćao igrače Zvezde": Nisu imali ni za hranu, tu se vidi ko je kapiten

"Milijaš iz svog džepa plaćao igrače Zvezde": Nisu imali ni za hranu, tu se vidi ko je kapiten

Mondo pre 19 sati
Trener Slaviša Stojanović i njegova četa sada već kultnih fudbalera u crveno-belim dresovima osvojili su šampionsku titulu u Superligi Srbije, za sezonu 2013/14. Tim Crvene zvezde koji je prekinuo dominaciju Partizana omiljen je među navijačima i više od… »
"Sedim i gledam Dnevnik, a tamo kažu da sam novi trener Zvezde! I šta ću, ja se spakujem - iako sam pobegao"

"Sedim i gledam Dnevnik, a tamo kažu da sam novi trener Zvezde! I šta ću, ja se spakujem - iako sam pobegao"

Telegraf pre 18 sati
Nekadašnji trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, otkriva neverovatne detalje o dolasku na Marakanu 2013. godine, kada je putem TV ekrana saznao da je novi strateg crveno-belih! Bilo je tih dana turbulento na Marakani, Rikardo Sa Pinto je šokantno… »
Ispovest bivšeg trenera Zvezde: "Prilazi neki čovek u hodniku i kaže mi - Ti danas gubiš tu utakmicu, ali..."

Ispovest bivšeg trenera Zvezde: "Prilazi neki čovek u hodniku i kaže mi - Ti danas gubiš tu utakmicu, ali..."

Telegraf pre 19 sati
Sezona 2013/14 ostala je zlatnim slovima upisana u istoriju Crvene zvezde kao godina u kojoj je prekinuta šestogodišnja dominacija Partizana. Ipak, put do te titule bio je popločan trnjem, sumnjama i situacijama koje prevazilaze sportske okvire. Jedan od… »
"Ti ovu utakmicu gubiš! Nemoj da se sekiraš, nemoj ništa da preduzimaš..." Šokantno priznanje bivšeg trenera Zvezde: "Čovek mi…

"Ti ovu utakmicu gubiš! Nemoj da se sekiraš, nemoj ništa da preduzimaš..." Šokantno priznanje bivšeg trenera Zvezde: "Čovek mi…

Kurir pre 20 sati
Jedna od najdražih titula svih navijača Crvene zvezde jeste ona iz 2014. godine kada je tim sa Marakane prekinuo dominaciju Partizana i pored toga što je bio autsajder. Crveno-bele je tada vodio Slaviša Stojanović, koji je u dokumentarnom filmu kluba… »

Vesti dana »