Povezane vesti

Ivana Španović o promeni discipline: Cilj je zdravlje i novi izazovi u troskoku

Ivana Španović o promeni discipline: Cilj je zdravlje i novi izazovi u troskoku

Politika pre 16 minuta
Srpska atletičarka iznenadila je atletsku javnost odlukom da se preusmeri na troskok. Srpska atletičarka Ivana Španović iznenadila je atletsku javnost odlukom da se preusmeri na troskok, disciplinu u kojoj se takmičila na Svetskom prvenstvu u Tokiju… »
Španović: "Troskok je mnogo zahtevniji, učestvovaću na Svetskom i Evropskom prvenstvu"

Španović: "Troskok je mnogo zahtevniji, učestvovaću na Svetskom i Evropskom prvenstvu"

Sportske.net pre 1 sat
Ivana Španović je tokom 2025. godine odlučila da promeni disciplinu, da se takmiči u troskoku. U toj disciplini se takmičila na Svetskom rpvenstvu u Tokiju. "Prošla godina je bila prilično izazovna i završila se krajnje neočekivano. Mi nismo ni planirali… »
"Svi su bili u čudu": Ivana Španović objasnila zašto je promenila disciplinu i kad će kraj karijere

"Svi su bili u čudu": Ivana Španović objasnila zašto je promenila disciplinu i kad će kraj karijere

Newsmax Balkans pre 1 sat
Srpska atletičarka Ivana Španović (35) izjavila je za Tanjug da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj i dodala da će pokušati da ostvari rezultate za koje ona i njen tim smatraju da su… »
Ivana Španović: Ljudi ne mogu da se načude što sam promenila disciplinu

Ivana Španović: Ljudi ne mogu da se načude što sam promenila disciplinu

Radio 021 pre 2 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj. Ona je za Tanjug izjavila da će pokušati da ostvari rezultate za koje ona i njen tim smatraju da su… »
Španović: Svi su bili u čudu kada sam promenila disciplinu, prioritet mi je zdravlje

Španović: Svi su bili u čudu kada sam promenila disciplinu, prioritet mi je zdravlje

RTS pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je za Tanjug da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj i dodala da će pokušati da ostvari rezultate za koje ona i njen tim smatraju da su dostižni… »
Ivana Španović sve šokirala i promenila disciplinu, sada je otkrila zašto je to uradila i koji je glavni cilj

Ivana Španović sve šokirala i promenila disciplinu, sada je otkrila zašto je to uradila i koji je glavni cilj

Telegraf pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je za Tanjug da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj i dodala da će pokušati da ostvari rezultate za koje ona i njen tim smatraju da su dostižni… »

NIN pre 3 sata
Ljudi ne mogu da se načude Ivana Španović o troskoku: Tehnički zahtevnije, vratiću se na skok udalj ako osetim potrebu

Ljudi ne mogu da se načude Ivana Španović o troskoku: Tehnički zahtevnije, vratiću se na skok udalj ako osetim potrebu

Dnevnik pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je za Tanjug da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj. Španović je tokom 2025. godine odlučila da promeni disciplinu, pa se na Svetskom prvenstvu… »
Španović: "Svi su u čudu jer sam prešla na troskok"

Španović: "Svi su u čudu jer sam prešla na troskok"

B92 pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da su svi bili u čudu kada je promenila disciplinu i počela da se takmiči u troskoku umesto u skoku udalj. Španović je tokom 2025. godine odlučila da promeni disciplinu, pa se na Svetskom prvenstvu u Tokiju… »

Vesti dana »