Povezane vesti

"Samo da mu se ne desi kao meni": Kevin Durent zabrinut za Nikolu Jokića

"Samo da mu se ne desi kao meni": Kevin Durent zabrinut za Nikolu Jokića

Mondo pre 12 sati
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić doživeo je povredu kolena koja će ga odvojiti od terena na mesec dana. Već danima je to glavna vest u Americi, a sada se tim povodom oglasio i Kevin Durent koji mu je poželeo da ne prođe kao on. NBA liga je nemilosrdna… »
Durent biranim rečima o Jokiću i nezgodnoj povredi: „Jedino što ne želim da vidim…“

Durent biranim rečima o Jokiću i nezgodnoj povredi: „Jedino što ne želim da vidim…“

Nova pre 12 sati
Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša današnjice, progovorio je o Nikoli Jokiću i nezgodnoj povredi kolena, s kojom se i sam susretao. Krilni košarkaš Hjustona igra odlično ove sezone u NBA ligi, u pobedi nad Bruklinom (96:120) blistao je sa 22… »
Durent o Jokićevoj povredi: Takve stvari ne možeš da kontrolišeš, Nikola je važan za NBA ligu

Durent o Jokićevoj povredi: Takve stvari ne možeš da kontrolišeš, Nikola je važan za NBA ligu

Euronews pre 13 sati
Težak peh doživeo je Nikola Jokić pre nekoliko večeri, kada je posle sudara sa Spenserom Džounsom povredio koleno. Srpski as, srećom, prošao je bez oštećenja na ligamentu, a zbog isteknuća kolena centar Denver Nagetsa provešće oko četiri nedelje van… »
"Ne želim da tako nazivaju Nikolu": Kevin Durent imao jaku poruku, Jokić ovo mora da čuje

"Ne želim da tako nazivaju Nikolu": Kevin Durent imao jaku poruku, Jokić ovo mora da čuje

Večernje novosti pre 13 sati
KRILO Hjustona Kevin Durent osvrnuo se na povredu Nikole Jokića povlačeći paralelu sa svojim iskustvima iz perioda dok je nastupao u Bruklin Netsima. AP Photo/David Zalubowski Zabrinuta je bila cela planeta kada je Nikola Jokić doživeo HIperekstenziju… »
Oglasio se Kevin Durent: Evo šta je imao da kaže o Jokiću!

Oglasio se Kevin Durent: Evo šta je imao da kaže o Jokiću!

Hot sport pre 14 sati
Pružio je podršku srpskom centru! Nikola Jokić doživeo je povredu zbog koje će biti van terena oko četiri nedelje. Njega je povredio saigrač, kada ga je slučajno nagazio, tokom jedne defanzivne reakcije. Mnogo komentara na društvenim mrežama usledilo je… »
Durent o Jokiću: Nadam se da ga neće etiketirati kao mene

Durent o Jokiću: Nadam se da ga neće etiketirati kao mene

Sport klub pre 14 sati
Krilni košarkaš Hjustona Kevin Durent osvrnuo se na povredu Nikole Jokića – povukao je paralelu sa sopstvenim iskustvima iz perioda dok je nosio dres Bruklin Netsa, kada je zbog sličnih situacija dva puta ozbiljno povredio koleno. Jokić, trostruki MVP… »

Vesti dana »