Povezane vesti
Dragan Đilas: Spreman sam da, zarad jedinstva, ne budem na nekoj budućoj izbornoj listi
Pravda pre 7 sati
Sasvim sam siguran da Aleksandar Vučić neće priznati poraz na izborima i uveren sam da ćemo se na ulici boriti, kao i 5. oktobra, za potvrdu volje naroda da se vlast menja, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, ističući da je… »
Ana Brnabić opet brani Vučića od Đilasa
Danas pre 10 sati
Ana Brnabić, predseednica Skupštine Srbije, reagovala je na izjavu Dragana Đilasa, lidera SSP, da je siguran da Aleksandar Vučić neće priznati poraz na izborima i da je uveren da ćemo se na ulici boriti, kao i 5. oktobra, za potvrdu volje naroda da se… »
Brnabić ističe: Nezaposlenost sada 8 odsto, prosečna plata preko 1.000 evra, nekada 330 evra i 26 odsto.
Telegraf pre 11 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić navela je da jedini koji nikada nisu bili spremni da priznaju poraz na izborima su tajkuni i blokaderi iz bivše vlasti na čelu sa Draganom Đilasom. Brnabićeva je na društvenoj mreži "Iks", odgovarajući na… »
Đilas: Spreman sam, zarad jedinstva, da ne budem na nekoj budućoj izbornoj listi
Glas Zaječara pre 12 sati
Sasvim sam siguran da Aleksandar Vučić neće priznati poraz na izborima i uveren sam da ćemo se na ulici boriti, kao i 5. oktobra, za potvrdu volje naroda da se vlast menja, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, ističući da je… »
Đilas: Spreman sam, zarad jedinstva, da ne budem na nekoj budućoj izbornoj listi
N1 Info pre 13 sati
Đilas: Predugo traje ograđivanje studenata od opozicije, ako je moje ime problem, neću biti na listi
Blic pre 12 sati
"Svako ko misli da na ulici treba nešto da se menja, ja mu kažem - idi pa menjaj", rekao je Đilas Đilas smatra da su jedinstvo i saradnja opozicije ključni su faktori za ostvarivanje političkih promena Sasvim sam siguran da Aleksandar Vučić neće priznati… »
Nova pre 12 sati
Dragan Đilas: Ako je moje ime problem, neću biti na listi
Danas pre 14 sati
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana