Povezane vesti
"Uveče to našpricam i ujutru kao nov": Doktor Šukalo otkrio kako uvek zaustavlja prehladu u startu
Mondo pre 15 sati
Dobro znamo da tokom zimskih meseci vladaju virusi, da ste vi ili mnogi oko vas u ovom trenutku prehlađeni ili imate grip, a doktor Aziz Šukalo ispričao je u podkastu " Oslobođenja" da ima jednostavan trik kako da u startu zaustavlja razvoj ovog stanja… »
"Ja to špricnem 5, 10 puta i ujutru sam kao nov!": Dr Šukalo i sam primenjuje ovaj metod čim oseti da će da se prehladi"…
Blic pre 17 sati
Održavanje imuniteta raznovrsnom ishranom i unosom vitamina štitimo se od prehlade U preventivne mere spadaju pranje ruku, izbegavanje dodirivanja lica, manje stresa... Sa prvim znacima prehlade, kad počinje da nas boli grlo ili curi nos, svi potežemo… »
Kako prekinuti prehladu pre nego što počne? Dr Šukalo je dao savet koji vam može pomoći
Nova pre 22 sata
U podkastu Oslobođenje" dr Aziz Šukalo govorio je o tome kako da se prekine prehlada pre nego što počne. I šta on čini čim oseti prve znake prehlade. Kada osetite da hoćete da se razbolite, a što i doktor sam radi u tim trenucima, jeste da uzme sprej na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Finska policija uhapsila dva člana teretnog broda umešanog u oštećenje podvodnog kabla
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana