Povezane vesti

"Uveče to našpricam i ujutru kao nov": Doktor Šukalo otkrio kako uvek zaustavlja prehladu u startu

"Uveče to našpricam i ujutru kao nov": Doktor Šukalo otkrio kako uvek zaustavlja prehladu u startu

Mondo pre 15 sati
Dobro znamo da tokom zimskih meseci vladaju virusi, da ste vi ili mnogi oko vas u ovom trenutku prehlađeni ili imate grip, a doktor Aziz Šukalo ispričao je u podkastu " Oslobođenja" da ima jednostavan trik kako da u startu zaustavlja razvoj ovog stanja… »
"Ja to špricnem 5, 10 puta i ujutru sam kao nov!": Dr Šukalo i sam primenjuje ovaj metod čim oseti da će da se prehladi"…

"Ja to špricnem 5, 10 puta i ujutru sam kao nov!": Dr Šukalo i sam primenjuje ovaj metod čim oseti da će da se prehladi"…

Blic pre 17 sati
Održavanje imuniteta raznovrsnom ishranom i unosom vitamina štitimo se od prehlade U preventivne mere spadaju pranje ruku, izbegavanje dodirivanja lica, manje stresa... Sa prvim znacima prehlade, kad počinje da nas boli grlo ili curi nos, svi potežemo… »
Kako prekinuti prehladu pre nego što počne? Dr Šukalo je dao savet koji vam može pomoći

Kako prekinuti prehladu pre nego što počne? Dr Šukalo je dao savet koji vam može pomoći

Nova pre 22 sata
U podkastu Oslobođenje" dr Aziz Šukalo govorio je o tome kako da se prekine prehlada pre nego što počne. I šta on čini čim oseti prve znake prehlade. Kada osetite da hoćete da se razbolite, a što i doktor sam radi u tim trenucima, jeste da uzme sprej na… »

Vesti dana »