Povezane vesti
"Uveče to našpricam i ujutru kao nov": Doktor Šukalo otkrio kako uvek zaustavlja prehladu u startu
Mondo pre 25 dana
Dobro znamo da tokom zimskih meseci vladaju virusi, da ste vi ili mnogi oko vas u ovom trenutku prehlađeni ili imate grip, a doktor Aziz Šukalo ispričao je u podkastu " Oslobođenja" da ima jednostavan trik kako da u startu zaustavlja razvoj ovog stanja… »
"Ja to špricnem 5, 10 puta i ujutru sam kao nov!": Dr Šukalo i sam primenjuje ovaj metod čim oseti da će da se prehladi"…
Blic pre 25 dana
Održavanje imuniteta raznovrsnom ishranom i unosom vitamina štitimo se od prehlade U preventivne mere spadaju pranje ruku, izbegavanje dodirivanja lica, manje stresa... Sa prvim znacima prehlade, kad počinje da nas boli grlo ili curi nos, svi potežemo… »
Kako prekinuti prehladu pre nego što počne? Dr Šukalo je dao savet koji vam može pomoći
Nova pre 25 dana
U podkastu Oslobođenje" dr Aziz Šukalo govorio je o tome kako da se prekine prehlada pre nego što počne. I šta on čini čim oseti prve znake prehlade. Kada osetite da hoćete da se razbolite, a što i doktor sam radi u tim trenucima, jeste da uzme sprej na… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti i građani završili šetnju kod hrama Svetog Save na Vračaru
Beta pre 14 minutajoš 67 povezanih
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 2 satajoš 26 povezanih
Hor Karlovačke gimnazije odbio da svira u prisustvu SNS predsednika opštine
Vreme pre 5 satijoš 30 povezanih
PAOK se oprostio od svojih navijača: Njihove duše će zauvek počivati pod krilima dvoglavog orla
RTS pre 13 minutajoš 59 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 3 satajoš 23 povezane