Povezane vesti
Pevač nije imao svirku za Novu godinu, bio je u stanju šoka: "Petnaest godina sam negde pevao..."
Telegraf pre 12 sati
Mirza Selimović je 2026. godinu dočekao radno sa publikom u Brčkom, ali se prisetio trenutka od pre pet godina kada je za doček bio u svom domu, što mu je palo teže nego bilo koji nastup. Pobednik takmičenja "Zvezde Granda", Mirza Selimović, važi za… »
Mirza Selimović o Novoj godini koju je dočekao kući, nije imao nastup: "Pevao sam 15 godina, ovo mi je bilo čudno"
Blic pre 15 sati
Njegova posvećenost pevanju ogleda se u dugogodišnjoj tradiciji nastupa. Selimović je navikao da Novu godinu provodi radeći, što mu pruža zadovoljstvo. Mirza Selimović je 2026. godinu dočekao radno sa publikom u Brčkom, ali se prisetio trenutka od pre… »
Vesti dana »
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 47 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana