Povezane vesti
Dekanka FPN: Studenti intezivno rade na kampanji za izbore
Novi magazin pre 25 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas, komentarišući mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ove godine, da misli da studenti sada intenzivno rade na pripremi ne samo studentske liste, već i svoje svojevrsne… »
Dekanka FPN: Mislim da studenti intenzivno rade na pripremi ne samo liste, već i kampanje za izbore
Serbian News Media pre 24 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas, komentarišući mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ove godine, da misli da studenti sada intenzivno rade na pripremi ne samo studentske liste, već i svoje svojevrsne… »
Dekanka FPN: Mislim da studenti intenzivno rade na pripremi ne samo liste, već i kampanje za izbore
Beta pre 24 dana
Radio sto plus pre 24 dana
“Jako je važna komunikacija sa građanima i akcija 28. decembra je takođe korak u tom pravcu, u neposrednom susretu studenata sa građanima. Prema informacijama koje ja imam iz različitih izvora procene javnog mnjenja, podrška studentima je velika, bez… »
Dekanka FPN Maja Kovačević: Studenti pripremaju listu i kampanju za vanredne izbore
In medija pre 24 dana
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 64 povezane
Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću: Izveštaj specijalnih izvestilaca UN o nasilju nad novinarima u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18 časova
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
Beta pre 3 satajoš 24 povezane