Povezane vesti
Dekanka FPN: Studenti intezivno rade na kampanji za izbore
Novi magazin 02.01.2026
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas, komentarišući mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ove godine, da misli da studenti sada intenzivno rade na pripremi ne samo studentske liste, već i svoje svojevrsne… »
Dekanka FPN: Mislim da studenti intenzivno rade na pripremi ne samo liste, već i kampanje za izbore
Serbian News Media 02.01.2026
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas, komentarišući mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ove godine, da misli da studenti sada intenzivno rade na pripremi ne samo studentske liste, već i svoje svojevrsne… »
Dekanka FPN: Mislim da studenti intenzivno rade na pripremi ne samo liste, već i kampanje za izbore
Beta 02.01.2026
Radio sto plus 02.01.2026
“Jako je važna komunikacija sa građanima i akcija 28. decembra je takođe korak u tom pravcu, u neposrednom susretu studenata sa građanima. Prema informacijama koje ja imam iz različitih izvora procene javnog mnjenja, podrška studentima je velika, bez… »
Dekanka FPN Maja Kovačević: Studenti pripremaju listu i kampanju za vanredne izbore
In medija 02.01.2026
Vesti dana »
RHMZ izdao novo upozorenje: Hladno i vetrovito vreme sa padavinama - sneg u južnim i planinskim predelima, kiša u nižim
Euronews pre 36 minutajoš 29 povezanih
Kako će kamiondžije iz regiona reagovati na novu poruku iz Brisela – blokadom ili čekanjem
Sputnik pre 55 minutajoš 18 povezanih
Ministarstvo finansija: Ograda oko Parka Ušće postavljena zbog bezbednosti građana
N1 Info pre 3 satajoš 13 povezanih
Državni sekretar SAD u Budimpešti podržao Orbanovu kandidaturu za još jedan mandat
Serbian News Media pre 51 minutajoš 30 povezanih