Povezane vesti

"Neki ljudi prosto ne mogu da se nose sa tim": Maju Berović najmiliji napustili, otkrila razlog

"Neki ljudi prosto ne mogu da se nose sa tim": Maju Berović najmiliji napustili, otkrila razlog

Mondo pre 8 sati
Pevačica Maja Berović istakla je da joj je godina iza nas bila i te kako uspešna i da je zahvalna na svemu što se dogodilo 2025. Maja je sada sumirala utiske i progovorila o porodici, karijeri, majčinstvu i željama... "Nisam imala teških trenutaka. Bila… »
"Čestitam sebi na svemu što sam odolela" Maja Berović o karijeri, željama i razočarenjima: Ljudi oko mene su se promenili...…

"Čestitam sebi na svemu što sam odolela" Maja Berović o karijeri, željama i razočarenjima: Ljudi oko mene su se promenili...…

Kurir pre 10 sati
Maja Berović u novogodišnjem intervjuu za domaće medije govorila je o poslu, uspesima i porodici. Sumirala je utiske prethodne godine i otkrila koje su njene želje za narednu. Majo, za tebe je ova 2025. bila uspešna. Kada povučeš crtu ispod na kraju… »
"Nisu mogli da se nose sa mojim uspehom" Maja Berović priznala da su je napustili one koje je volela, spomenula i porodicu

"Nisu mogli da se nose sa mojim uspehom" Maja Berović priznala da su je napustili one koje je volela, spomenula i porodicu

Blic pre 10 sati
Pevačica prenosi da je najveći izazov za nju naučiti strpljenje, što je vrlina kojoj se često vraća. Maja je otkrila da nije zadovoljna svojom kilažom Pevačica Maja Berović istakla je da joj je godina iza nas bila i te kako uspešna i da je zahvalna na… »
"Čestitam sebi na svemu čemu sam odolela!" Maja o karijeri, željama i razočarenjima: "Ljudi oko mene su se..."

"Čestitam sebi na svemu čemu sam odolela!" Maja o karijeri, željama i razočarenjima: "Ljudi oko mene su se..."

Telegraf pre 11 sati
Za Maju Berović 2025. godina bila je izuzetno uspešna. Izdala je album "X" koji broji milionske preglede na muzičkim platformama. Pored toga, objavila je i duet sa Reljom Popovićem "Hsabibi" koji se gotovo mesec dana nalazi u vrhu Youtube trending liste… »

Vesti dana »