Povezane vesti

"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu" Nataša Đorđević o agoniji koju je preživela sa bivšim mužem: Mislila sam da ću…

"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu" Nataša Đorđević o agoniji koju je preživela sa bivšim mužem: Mislila sam da ću…

Kurir pre 2 dana
Nataša Đorđević pre dve godine udala se za poznatog muzičara Peđu Mandića. Pre nego što je uplovila u mirnu luku, pevačica je preživela pakao sa bivšim partnerom. - Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula… »
"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu": Naša pevačica strahovala za svoj život, ispričala kroz kakvu agoniju je prošla…

"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu": Naša pevačica strahovala za svoj život, ispričala kroz kakvu agoniju je prošla…

Mondo pre 2 dana
Pevačica Nataša Đorđević (51) pre dve godine stala je ponovo na ludi kamen, nakon što je prošla kroz agoniju sa bivšim suprugom. Naime, Nataša je izgovorila sudbonosno "da" poznatom muzičaru Peđi Mandiću. "Mi, moj suprug", napisala je Nataša uz nekoliko… »
"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu" Pevačica je doživela pakao sa bivšim mužem, strahovala za život, a onda se pomirila…

"Iskočio je iz žbunja i skočio na haubu" Pevačica je doživela pakao sa bivšim mužem, strahovala za život, a onda se pomirila…

Blic pre 2 dana
Nataša i njen bivši suprug sada imaju korektan odnos zbog zajedničkog sina, uprkos turbulentnoj prošlosti. Incident se dogodio tokom vožnje, a situacija se okončala blizu policijske stanice gde je Nataša pronašla utočište. Pevačica Nataša Đorđević (51)… »

Vesti dana »