Povezane vesti

"Mnogi sveštenici nisu doživeli ovo" Sale Tropiko o iskustvu sa Bogom koje menja život: Obuzelo me je...

"Mnogi sveštenici nisu doživeli ovo" Sale Tropiko o iskustvu sa Bogom koje menja život: Obuzelo me je...

Kurir pre 6 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen " Tropiko benda", progovorio je o svom odnosu sa hrišćanskom verom. On je ispričao jedno svoje nesvakidašnje iskustvo, koje mu se desilo u momentu tišine i samoće, koje ga je, kako navodi, podiglo sa dna. - Ja sam… »
"Trajalo je satima, uplašio sam se" Sale Tropiko rešio da otkrije sve: "Mnogi sveštenici nisu doživeli ovo"

"Trajalo je satima, uplašio sam se" Sale Tropiko rešio da otkrije sve: "Mnogi sveštenici nisu doživeli ovo"

Blic pre 9 sati
Naglasio je da je ovo iskustvo promenilo njegov odnos prema životu i veri. Ponosan je otac dve talentovane ćerke sa bivšom suprugom Jovanom Pajić. Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko benda", progovorio je o svom odnosu sa hrišćanskom verom. On… »
"Obuzeo me je Sveti duh, trajalo je satima": Sale Tropiko progovorio o iskustvu koje ga je zauvek promenilo

"Obuzeo me je Sveti duh, trajalo je satima": Sale Tropiko progovorio o iskustvu koje ga je zauvek promenilo

Mondo pre 8 sati
Frontmen "Tropiko benda", Aleksandar Cvetković - Sale Tropiko, progovorio je o svom odnosu sa hrišćanskom verom. On je ispričao nesvakidašnje iskustvo,koje mu se desilo u momentu tišine i samoće, koje ga je, kako navodi, podiglo sa dna. "Ja sam vernik od… »
"Obuzeo me je sveti duh, trajalo je satima" Sale Tropiko ogolio dušu: Ispričao nesvakidašnje iskustvo

"Obuzeo me je sveti duh, trajalo je satima" Sale Tropiko ogolio dušu: Ispričao nesvakidašnje iskustvo

Telegraf pre 9 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko benda", posvećen je veri. U jednom periodu života imao je nesvakidašnje iskustvo koje mu se dogodilo u momentu tišine i samoće, koje ga je kako je priznao podiglo sa dna. - Ja sam vernik od malih nogu, ali… »

Vesti dana »