Povezane vesti

Zelenski iznenada smenio ministra obrane

Zelenski iznenada smenio ministra obrane

Nova pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u petak je objavio da namerava da zameni ministra obrane Denisa Šmihala, navodeći da je ponudio tu dužnost Mihailu Fedorovu, prvom zameniku premijera i sadašnjem ministru digitalne transformacije. „Odlučio sam da… »
Zelenski nastavio čistku u vrhu vojske: Ukrajina dobila i novog ministra odbrane

Zelenski nastavio čistku u vrhu vojske: Ukrajina dobila i novog ministra odbrane

Kurir pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predložio je da aktuelni ministar za digitalnu transformaciju Mihailo Fedorov postane novi ministar odbrane Ukrajine. "Predložio sam da Mihailo Fedorov postane novi ministar odbrane Ukrajine. Mihailo je duboko… »
Zelenski izabrao i novog ministra odbrane: Nastavlja se tumbanje u vrhu ukrajinske vlasti

Zelenski izabrao i novog ministra odbrane: Nastavlja se tumbanje u vrhu ukrajinske vlasti

Telegraf pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predložio je da aktuelni ministar za digitalnu transformaciju Mihailo Fedorov postane novi ministar odbrane Ukrajine. "Predložio sam da Mihailo Fedorov postane novi ministar odbrane Ukrajine. Mihailo je duboko… »
Zelenski: Mihail Fedorov će biti novi ministar odbrane Ukrajine

Zelenski: Mihail Fedorov će biti novi ministar odbrane Ukrajine

N1 Info pre 5 sati
Javio se Zelenski; Predsednik Ukrajine doneo odluku VIDEO

Javio se Zelenski; Predsednik Ukrajine doneo odluku VIDEO

B92 pre 5 sati
Zelenski se vanredno oglasio: Ukrajina dobila novog ministra odbrane

Zelenski se vanredno oglasio: Ukrajina dobila novog ministra odbrane

Večernje novosti pre 5 sati
VLADIMIR Zelenski je objavio imenovanje Mihaila Fedorova za novog šefa ukrajinskog Ministarstva odbrane. Foto: Printscreen To je objavila STRANA.ua. Pored imenovanja Fedorova za ministra odbrane, Zelenski je najavio i druge kadrovske promene za sutra… »

Vesti dana »