Povezane vesti
Vetar udara brzinom 140 km/h! Sever Evrope pogodila stravična orkanska oluja Temperatura pala na -35! Hladni ciklon stigao u…
Dnevnik 02.01.2026
Veoma snažan ciklon pogodio je danas severnu Evropu i doneo orkansku oluju. Vrednost pritiska u centru ciklona opala je na 975 milibara, a u sklopu ciklona premešta se i veoma izražen hladni front. Ciklon je doneo olujno nevreme širom Skandinavije i… »
Orkanska oluja na severu Evrope, temperatura pala na -35: Ciklon zahvatio i Srbiju, evo kada stižu ledeni dani
Telegraf 02.01.2026
Veoma snažan ciklon pogodio je danas severnu Evropu i doneo orkansku oluju. Vrednost pritiska u centru ciklona opala je na 975 milibara, a u sklopu ciklona premešta se i veoma izražen hladni front. Cikon je doneo olujno nevreme širom Skandinavije i… »
Vesti dana »
UKP bio u zgradi Filozofskog fakulteta, dekan otkrio šta su uzeli
Nova pre 17 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 18 minutajoš 54 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 18 minutajoš 62 povezane