Povezane vesti
Dara Bubamara kupila sinu poklon za 17. rođendan: Cena prava „sitnica“ – 20.000 evra (FOTO)
Nova pre 6 dana
Sin pevačice Dare Bubamare, Konstantin, proslavio je 17. rođendan, a ponosna mama nije žalila novac pa je nasledniku kupila papreno skup poklon. Dara je na Instagramu objavila emotivnu poruku posvećenu sinu. – Sine moj, srećan ti rođendan da si mi živ i… »
Dara Bubamara sinu kupila poklon od 20.000 €: On od 13. zarađuje, za dan uzme 390 $, a sad šeta garsonjeru na ruci
Mondo pre 6 dana
Dara Bubamara ne krije da je sin centar njenog sveta, a sada je imala i poseban razlog za slavlje - njegov rođendan. Pevačica je odlučila da sinu Konstantinu za 17. rođendan priredi veliko iznenađenje, te je odlučila da ga obraduje papreno skupim… »
Slavlje u domu Dare Bubamare Častila sina poklonom od 20.000 evra, pa mu se javno obratila: "Volim te najviše"
Blic pre 6 dana
Ponosna majka poklonila je sinu luksuzni sat poznatog brenda Audemars Piguet, čija vrednost dostiže desetine hiljada evra. Konstantin, sin pevačice, od mladosti zarađuje putem igranja video igrica na internetu. Pevačica Dara Bubamara imala je veliki… »
Slavlje u domu Dare Bubamare! Sina častila poklonom vrednijim od 20.000 evra, a povod je više nego poseban
Telegraf pre 6 dana
Sin pevačice Dare Bubamare, Konstantin, proslavio je 17. rođendan, a ponosna mama nije žalila novac pa je nasledniku kupila papreno skup poklon. Dara je na Instagramu objavila emotivnu poruku posvećenu sinu, uz njegovu fotografiju. - Sine moj, srećan ti… »
Vesti dana »
Tramp: SAD će prerađivati i prodavati venecuelansku naftu; Uradićemo nešto na Grenlandu, sviđalo im se to ili ne
RTV pre 2 satajoš 4 povezane
Premijer Macut: U Majdanpeku proradio dalekovod, struja uskoro u svim delovima grada
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana