Povezane vesti

Dara Bubamara kupila sinu poklon za 17. rođendan: Cena prava „sitnica“ – 20.000 evra (FOTO)

Dara Bubamara kupila sinu poklon za 17. rođendan: Cena prava „sitnica“ – 20.000 evra (FOTO)

Nova pre 6 dana
Sin pevačice Dare Bubamare, Konstantin, proslavio je 17. rođendan, a ponosna mama nije žalila novac pa je nasledniku kupila papreno skup poklon. Dara je na Instagramu objavila emotivnu poruku posvećenu sinu. – Sine moj, srećan ti rođendan da si mi živ i… »
Dara Bubamara sinu kupila poklon od 20.000 €: On od 13. zarađuje, za dan uzme 390 $, a sad šeta garsonjeru na ruci

Dara Bubamara sinu kupila poklon od 20.000 €: On od 13. zarađuje, za dan uzme 390 $, a sad šeta garsonjeru na ruci

Mondo pre 6 dana
Dara Bubamara ne krije da je sin centar njenog sveta, a sada je imala i poseban razlog za slavlje - njegov rođendan. Pevačica je odlučila da sinu Konstantinu za 17. rođendan priredi veliko iznenađenje, te je odlučila da ga obraduje papreno skupim… »
Slavlje u domu Dare Bubamare Častila sina poklonom od 20.000 evra, pa mu se javno obratila: "Volim te najviše"

Slavlje u domu Dare Bubamare Častila sina poklonom od 20.000 evra, pa mu se javno obratila: "Volim te najviše"

Blic pre 6 dana
Ponosna majka poklonila je sinu luksuzni sat poznatog brenda Audemars Piguet, čija vrednost dostiže desetine hiljada evra. Konstantin, sin pevačice, od mladosti zarađuje putem igranja video igrica na internetu. Pevačica Dara Bubamara imala je veliki… »
Slavlje u domu Dare Bubamare! Sina častila poklonom vrednijim od 20.000 evra, a povod je više nego poseban

Slavlje u domu Dare Bubamare! Sina častila poklonom vrednijim od 20.000 evra, a povod je više nego poseban

Telegraf pre 6 dana
Sin pevačice Dare Bubamare, Konstantin, proslavio je 17. rođendan, a ponosna mama nije žalila novac pa je nasledniku kupila papreno skup poklon. Dara je na Instagramu objavila emotivnu poruku posvećenu sinu, uz njegovu fotografiju. - Sine moj, srećan ti… »

Vesti dana »