Povezane vesti

"Zaljubljena sam..." Jovana Pajić progovorila o svemu: Živim svoje najlepše vreme!

"Zaljubljena sam..." Jovana Pajić progovorila o svemu: Živim svoje najlepše vreme!

Kurir pre 8 dana
Jovana Pajić već nekoliko godina prolazi kroz jedan od najizazovnijih perioda u svom privatnom životu – proces razvoda od muzičara Aleksandra Cvetkovića, poznatog kao Sale Tropiko. Iako je njihova emotivna veza završena još pre četiri godine i Jovana i… »
"Ja sam sada zaljubljena..." Jovana Pajić se još nije razvela od Saleta, sada otkrila: "Živim najbolji život!"

"Ja sam sada zaljubljena..." Jovana Pajić se još nije razvela od Saleta, sada otkrila: "Živim najbolji život!"

Telegraf pre 8 dana
Pevačica Jovana Pajić nedavno se rastala od pevača Aleksandra Cvetkovića, koji je mnogima poznatiji kao Sale Tropiko, a od tada je odlučila da ne govori previše o emotivnom životu. Jovana je istakla da su joj ćerke prioritet i da je jako zahvalna na… »
"Živim najbolji život" Jovana Pajić nakon razvoda srećna, a sada progovorila o emotivnom životu i priznala da li je zaljubljena…

"Živim najbolji život" Jovana Pajić nakon razvoda srećna, a sada progovorila o emotivnom životu i priznala da li je zaljubljena…

Blic pre 9 dana
Ona je objasnila zašto se i dalje nije razvela od Saleta Ističe da su joj deca prioritet Otkako se rastala od Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko, Jovana Pajić ne govori previše o emotivnom životu. Ona je sada istakla da su joj ćerke… »

Vesti dana »