Povezane vesti
"Prestani da me sramotiš!" Nataša o jednoj sceni sa Koletom: "Tad sam shvatila da ne možemo više zajedno"
Telegraf pre 31 dana
Prva i velika ljubav pevačice Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima. Gostujući u… »
"Ja plačem, on kaže da prestanem da ga sramotim": Nataša progovorila o Koletu, nabio joj komplekse, a jednog se stideo
Mondo pre 31 dana
Natašina prva velika ljubav bio je biznismen Miodrag Kostić Kole. Iako mnogi nisu verovali u njih, par je ipak uspeo da prevaziđe prepreke, a njihova veza trajala je četiri godine. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a Nataša je u emisiji "Sve u… »
"Prestani da me sramotiš" Nataša o nepoznatim detaljima iz odnosa s Koletom: Lila sam suze, on me gurao, imala sam kompleks!
Kurir pre 31 dana
Prva i velika ljubav Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima o čemu je Bekvalčeva i… »
Vesti dana »
Evropska komisija u drugoj nedelji februara predstavlja predlog prelaznog rešenja za prevoznike Zapadnog Balkana
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Rute u Kijevu o brutalnim ruskim napadima: "Rusija napada, to pokazuje da nisu ozbiljni u vezi sa mirom"
Blic pre 39 minutajoš 28 povezanih
Zaposleni u TOK izašli ispred zgrade tužilaštva u Beogradu protestujući zbog pravosudnih zakona
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
Za upis bespravnih objekata stigle 1.619.273 prijave: Juče više od 150.000
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Potražnja za peletom povećala cene: Snabdevači u Srbiji prodaju samo na džak
Glas Zaječara pre 3 satajoš 22 povezane