Povezane vesti
"Prestani da me sramotiš!" Nataša o jednoj sceni sa Koletom: "Tad sam shvatila da ne možemo više zajedno"
Telegraf pre 4 dana
Prva i velika ljubav pevačice Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima. Gostujući u… »
"Ja plačem, on kaže da prestanem da ga sramotim": Nataša progovorila o Koletu, nabio joj komplekse, a jednog se stideo
Mondo pre 4 dana
Natašina prva velika ljubav bio je biznismen Miodrag Kostić Kole. Iako mnogi nisu verovali u njih, par je ipak uspeo da prevaziđe prepreke, a njihova veza trajala je četiri godine. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a Nataša je u emisiji "Sve u… »
"Prestani da me sramotiš" Nataša o nepoznatim detaljima iz odnosa s Koletom: Lila sam suze, on me gurao, imala sam kompleks!
Kurir pre 4 dana
Prva i velika ljubav Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima o čemu je Bekvalčeva i… »
Vesti dana »
Putevi Srbije: Zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom na 26 najkritičnijih lokacija
Nova pre 22 minutajoš 80 povezanih
Dramatična dešavanja u Atlantiku: Tramp zaplenio ruski tanker, pa onda još jedan, oglasila se Moskva
Pravda pre 37 minutajoš 73 povezane
SAD zaplenile naftni tanker pod ruskom zastavom, navodno povezan sa Venecuelom
BBC News pre 2 satajoš 41 povezana