Povezane vesti

"Prestani da me sramotiš!" Nataša o jednoj sceni sa Koletom: "Tad sam shvatila da ne možemo više zajedno"

"Prestani da me sramotiš!" Nataša o jednoj sceni sa Koletom: "Tad sam shvatila da ne možemo više zajedno"

Telegraf pre 4 dana
Prva i velika ljubav pevačice Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima. Gostujući u… »
"Ja plačem, on kaže da prestanem da ga sramotim": Nataša progovorila o Koletu, nabio joj komplekse, a jednog se stideo

"Ja plačem, on kaže da prestanem da ga sramotim": Nataša progovorila o Koletu, nabio joj komplekse, a jednog se stideo

Mondo pre 4 dana
Natašina prva velika ljubav bio je biznismen Miodrag Kostić Kole. Iako mnogi nisu verovali u njih, par je ipak uspeo da prevaziđe prepreke, a njihova veza trajala je četiri godine. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a Nataša je u emisiji "Sve u… »
"Prestani da me sramotiš" Nataša o nepoznatim detaljima iz odnosa s Koletom: Lila sam suze, on me gurao, imala sam kompleks!

"Prestani da me sramotiš" Nataša o nepoznatim detaljima iz odnosa s Koletom: Lila sam suze, on me gurao, imala sam kompleks!

Kurir pre 4 dana
Prva i velika ljubav Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima o čemu je Bekvalčeva i… »

Vesti dana »