Povezane vesti
"Prestani da me sramotiš!" Nataša o jednoj sceni sa Koletom: "Tad sam shvatila da ne možemo više zajedno"
Telegraf 03.01.2026
Prva i velika ljubav pevačice Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima. Gostujući u… »
"Ja plačem, on kaže da prestanem da ga sramotim": Nataša progovorila o Koletu, nabio joj komplekse, a jednog se stideo
Mondo 03.01.2026
Natašina prva velika ljubav bio je biznismen Miodrag Kostić Kole. Iako mnogi nisu verovali u njih, par je ipak uspeo da prevaziđe prepreke, a njihova veza trajala je četiri godine. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a Nataša je u emisiji "Sve u… »
"Prestani da me sramotiš" Nataša o nepoznatim detaljima iz odnosa s Koletom: Lila sam suze, on me gurao, imala sam kompleks!
Kurir 03.01.2026
Prva i velika ljubav Nataše Bekvalac bio je Miodrag Kostić Kole. I ako su mnogi mislili da ta veza ne treba da traje, pevačica i biznismen uživali su u ljubavi 4 godine. I nakon kraha emotivnog odnosa, ostali su u sjajnim odnosima o čemu je Bekvalčeva i… »
Vesti dana »
(Video) Pucano na zgradu američkog konzulata! Drama u Kanadi: Ispaljeno više hitaca, policija traga za napadačem
Blic pre 1 satjoš 99 povezanih
U Kragujevcu održana akcija potpisivanja zahteva za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Nedeljnik pre 1 satjoš 41 povezana
BLOG UŽIVO: U napadima na Teheran od početka rata najmanje 460 ljudi ubijeno; Laridžani uputio novo upozorenje u vezi sa Ormuskim moreuzom nakon Trampove pretnje
Insajder pre 31 minutajoš 42 povezane
"Bojler se samozapalio": Lokalizovan požar u Opštoj bolnici u Čačku, izbio na odeljenju neonatologije, bebe hitno evakuisane
Blic pre 4 satijoš 26 povezanih
Tramp zapretio Iranu "20 puta jačim" udarom; Laridžani: Ormuski moreuz – moreuz poraza i patnje za ratne huškače
RTS pre 6 minutajoš 57 povezanih