Povezane vesti
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne sprečava
Glas Zaječara pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne sprečava
Beta pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Radio sto plus pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što “veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura”, nazvavši ga “paravojnim parkom usred Beograda”. “Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Serbian News Media pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što „veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura“, nazvavši ga „paravojnim parkom usred Beograda“. „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: „Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne spečava“
Serbian News Media pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što „veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura“, nazvavši ga „paravojnim parkom usred Beograda“. „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
„Stanari Ćacilenda reketiraju vlasnike restorana, policija ih ne spečava“: Poznati advokat o kriminalcima koji „žive“ u centru…
Nova pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne spečava
N1 Info pre 30 dana
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Vesti dana »
Hiljade navijača pozdravile hrvatske rukometaše u Zagrebu, Tompson nastupio uprkos zabrani
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
Nataša Kandić: Studenti najznačajniji politički faktor ali su opterećeni narativima koje su zatekli (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 23 povezane
Sudije, tužioci i advokati na "Mrdićeve zakone" odgovorili obustavom rada - negde složno, a negde kako ko
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane
"Prija nam rad sa novim trenerom": Aleksej Pokuševski se oglasio pred utakmicu Makabi - Partizan
Večernje novosti pre 22 minutajoš 56 povezanih