Povezane vesti
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne sprečava
Glas Zaječara 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne sprečava
Beta 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Radio sto plus 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što “veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura”, nazvavši ga “paravojnim parkom usred Beograda”. “Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Serbian News Media 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što „veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se formalno on kao rastura“, nazvavši ga „paravojnim parkom usred Beograda“. „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: „Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne spečava“
Serbian News Media 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što „veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura“, nazvavši ga „paravojnim parkom usred Beograda“. „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
„Stanari Ćacilenda reketiraju vlasnike restorana, policija ih ne spečava“: Poznati advokat o kriminalcima koji „žive“ u centru…
Nova 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". „Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Borović: Mnogi iz Ćacilenda obilaze restorane da uzimaju reket, policija ih ne spečava
N1 Info 03.01.2026
Advokat Borivoje Borović izjavio je da je opasno što "veliki broj njegovih klijenata kampuje u tom Ćacilendu, iako se fomalno on kao rastura", nazvavši ga "paravojnim parkom usred Beograda". "Mi smo svedoci da je direktno šef države organizovao svoju… »
Vesti dana »
Tramp stiže u Kinu na prvi predsednički samit u Pekingu od 2017. godine
Politika pre 36 minutajoš 17 povezanih
Promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Srbija skočila na kladionicama posle prolaska u finale Evrovizije: Evo na kom je mestu grupa "Lavina"
Kurir pre 51 minutajoš 12 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 46 minutajoš 13 povezanih
Minesota bolje da nije izlazila na parket: Sparsi urnisali Timbervulvse u petom meču!
Hot sport pre 51 minutajoš 14 povezanih