Povezane vesti

Prvo oglašavanje Ruške Jakić nakon smrti bivšeg muža: "Izolovao se i..."

Prvo oglašavanje Ruške Jakić nakon smrti bivšeg muža: "Izolovao se i..."

Telegraf pre 30 dana
Glumac, voditelj i bivši muž Ruške Jakić, Dejan Đurović, preminuo je u 88. godini. Vest o njegovoj smrti iznenadila je i rastužila Rušku, koja nije bila u kontaktu sa njim poslednjih godina. Ruška Jakić nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića… »
"Nisam znala, u šoku sam": Ruška Jakić o smrti prvog muža, priznala da se poslednjih godina izolovao od svih

"Nisam znala, u šoku sam": Ruška Jakić o smrti prvog muža, priznala da se poslednjih godina izolovao od svih

Mondo pre 31 dana
Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu poslednjih godina. Ruška nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića. "Ne znam, nisam… »
"Povukao se od svih poslednjih godina" Ruška Jakić u šoku zbog smrti bivšeg muža: "Pre nekoliko dana sam razmišljala o njemu"…

"Povukao se od svih poslednjih godina" Ruška Jakić u šoku zbog smrti bivšeg muža: "Pre nekoliko dana sam razmišljala o njemu"…

Blic pre 31 dana
Ruška je opisala Đurovića kao izuzetno dobrog čoveka Isticala je da joj je on najveća ljubav Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu… »
Ruška Jakić u šoku zbog smrti prvog supruga: "Pre nekoliko dana sam mislila o njemu, gde je i šta radi"

Ruška Jakić u šoku zbog smrti prvog supruga: "Pre nekoliko dana sam mislila o njemu, gde je i šta radi"

Kurir pre 31 dana
Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu poslednjih godina. Ruška nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića. "Ne znam, nisam… »

Vesti dana »

Vreme promenljivo i toplije

Vreme promenljivo i toplije

RTV Novi Pazar pre 15 minutajoš 23 povezane
Bil i Hilari Klinton o Epstinu pred američkim Kongresom

Bil i Hilari Klinton o Epstinu pred američkim Kongresom

Beta pre 35 minutajoš 20 povezanih
Rad šaltera za prijavu "Svoj na svome" produžen do 19 časova

Rad šaltera za prijavu "Svoj na svome" produžen do 19 časova

Plus online pre 45 minutajoš 14 povezanih
Poskupljuje hleb „Sava“, nova cena 65 dinara

Poskupljuje hleb „Sava“, nova cena 65 dinara