Povezane vesti
Prvo oglašavanje Ruške Jakić nakon smrti bivšeg muža: "Izolovao se i..."
Telegraf pre 8 dana
Glumac, voditelj i bivši muž Ruške Jakić, Dejan Đurović, preminuo je u 88. godini. Vest o njegovoj smrti iznenadila je i rastužila Rušku, koja nije bila u kontaktu sa njim poslednjih godina. Ruška Jakić nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića… »
"Nisam znala, u šoku sam": Ruška Jakić o smrti prvog muža, priznala da se poslednjih godina izolovao od svih
Mondo pre 8 dana
Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu poslednjih godina. Ruška nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića. "Ne znam, nisam… »
"Povukao se od svih poslednjih godina" Ruška Jakić u šoku zbog smrti bivšeg muža: "Pre nekoliko dana sam razmišljala o njemu"…
Blic pre 8 dana
Ruška je opisala Đurovića kao izuzetno dobrog čoveka Isticala je da joj je on najveća ljubav Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu… »
Ruška Jakić u šoku zbog smrti prvog supruga: "Pre nekoliko dana sam mislila o njemu, gde je i šta radi"
Kurir pre 8 dana
Bivši muž Ruške Jakić, glumac i voditelj Dejan Đurović, umro je u 88. godini. Vest o smrti je iznenadila je i rastužila Rušku koja sa njim nije bila u kontaktu poslednjih godina. Ruška nije krila šok zbog vesti o smrti Dejana Đurovića. "Ne znam, nisam… »
Vesti dana »
Oni su danima na terenu i pomažu građanima: Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije tihi heroji u teškoj situaciji (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju vozače na pojavu poledice i magle u jutarnjim i večernjim satima
Danas pre 9 minutajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Mesarović: Situacija u Moravičkom okrugu složena, vitalni objekti imaju struju
Dnevnik pre 39 minutajoš 22 povezane
Ukrajinka posle izgubljenog finala u Brizbejnu: Hiljade ljudi u Ukrajini bez struje i grejanja na hladnoći od "minus 20"
Euronews pre 2 satajoš 45 povezanih