Povezane vesti

Koje knjige su obeležile 2025. godinu novinarima BBC na srpskom

Radio 021 pre 27 dana
Vraćali smo se klasicima, neke dugo očekivane knjige su nas pomalo razočarale, a ponovo smo uronili i u svet dečije književnosti. Jakov Ponjavić/BBC Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti… »

BBC News pre 27 dana
Vraćali smo se klasicima, neke dugo očekivane knjige su nas pomalo razočarale, a ponovo smo uronili i u svet dečije književnosti. Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad… »

NIN pre 27 dana
Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu, nikad ne bih… »

Danas pre 27 dana
Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu, nikad ne bih… »

Južne vesti pre 27 dana
Jakov Ponjavić/BBC Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu… »

Vesti dana »