Povezane vesti
Koje knjige su obeležile 2025. godinu novinarima BBC na srpskom
Radio 021 03.01.2026
Vraćali smo se klasicima, neke dugo očekivane knjige su nas pomalo razočarale, a ponovo smo uronili i u svet dečije književnosti. Jakov Ponjavić/BBC Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti… »
BBC News 03.01.2026
Vraćali smo se klasicima, neke dugo očekivane knjige su nas pomalo razočarale, a ponovo smo uronili i u svet dečije književnosti. Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad… »
NIN 03.01.2026
Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu, nikad ne bih… »
Danas 03.01.2026
Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu, nikad ne bih… »
Južne vesti 03.01.2026
Jakov Ponjavić/BBC Prošlu godinu završila sam romanom Prorokova pesma, Pola Linča, koji sam zbog košmarne vizije budućnosti, poželela da nikad nisam ni uzela u ruke. Ovu godinu završavam knjigom Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora, koju, da mogu… »
Vesti dana »
Ponoš: Vučić prema Mađaru kao prema Piculi, to nije dobro za dobrosusedske odnose
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
EU postavila 27 uslova Peteru Mađaru: Evo šta je sve stavljeno pred budućeg premijera Mađarske, a šta bi trebalo da dobije
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Od crvenog kartona do gola za pobedu, Espi prošao put od tragičara do heroja Levantea, Hetafeu malo dva odbranjena penala "Branda" Sorije
Sportske.net pre 1 satjoš 58 povezanih
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 5 satijoš 23 povezane
Rusija upozorava Izrael: Napadi kod NE Bušer predstavljaju rizik da se izazove velika nuklearna katastrofa
Euronews pre 1 satjoš 123 povezane