Povezane vesti
"Skoro svi su me zaboravili kad su čuli da sam trudna": Prija priznala da je bila tužna, svi bili tu kad im je trebalo
Mondo 03.01.2026
Aleksandra Prijović vratila se svojoj publici nakon najlepše pauze kada je prošle godine ostala trudna, a potom uživala u trudničkim danima dok nije došla na svet naslednica Arija. Pevačica je u rekordnom roku održala tri koncerta, a kada se sve sabere… »
"Filip menja pelene Ariji" Aleksandra Prijović otvoreno o suprugu i deci: "Govorili su mi kako je to kad rodiš drugo, a ja…
Blic 03.01.2026
Aleksandra Prijović je proslavila Novu godinu radno, nastupajući u Zagrebu i Beogradu. Ona je podelila lične detalje o porodici i otkrila kako je njen sin Aleksandar prihvatio ulogu starijeg brata. Muzička zvezda Aleksandra Prijović Novu godinu je… »
„Filip menja pelene Ariji“: Aleksandra Prijović otvoreno o suprugu i deci
Nova 03.01.2026
Muzička zvezda Aleksandra Prijović Novu godinu je dočekala radno i to sa dva nastupa u dve države. Tokom dana je podigla raspoloženje publike u Zagrebu gde je imala nastup, da bi u 2026. godinu ušla sa publikom u Beogradu, kada je u Sava Centru priredila… »
"Filip menja pelene Ariji" Aleksandra Prijović progovorila o trenucima u porodičnom domu: Govorili su mi kako je to kad rodiš…
Kurir 03.01.2026
Aleksandra Prijović vratila se svojoj publici nakon najlepše pauze kada je prošle godine ostala trudna, a potom uživala u trudničkim danima dok nije došla na svet naslednica Arija. Muzička zvezda, održala je u rekordnom roku tri koncerta, a kada se sve… »
"Filip menja pelene!" Prija progovorila o ćerki Ariji: "Govorili su mi kako je kad rodiš drugo dete, a ja..."
Telegraf 03.01.2026
Pevačica Aleksandra Prijović 2026. godinu dočekala je radno i to sa dva nastupa u dve države. Prija se polako vraća na muzičku scenu, ali, kako je istakla, ne planira non stop da radi. Muzička zvezda osvrnula se na proteklu 2025. godinu, govorila je o… »
Vesti dana »
VIDEO Kako je Zvezda pobedila Efes? Batlerovo veče za pamćenje - ovako se ide ka plej-ofu
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Nastavlja se suđenje Kecmanovićima, roditelji dečaka ubice ponovo oči u oči sa porodicama žrtava iz „Ribnikara“
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana