Povezane vesti
"Skoro svi su me zaboravili kad su čuli da sam trudna": Prija priznala da je bila tužna, svi bili tu kad im je trebalo
Mondo pre 30 dana
Aleksandra Prijović vratila se svojoj publici nakon najlepše pauze kada je prošle godine ostala trudna, a potom uživala u trudničkim danima dok nije došla na svet naslednica Arija. Pevačica je u rekordnom roku održala tri koncerta, a kada se sve sabere… »
"Filip menja pelene Ariji" Aleksandra Prijović otvoreno o suprugu i deci: "Govorili su mi kako je to kad rodiš drugo, a ja…
Blic pre 30 dana
Aleksandra Prijović je proslavila Novu godinu radno, nastupajući u Zagrebu i Beogradu. Ona je podelila lične detalje o porodici i otkrila kako je njen sin Aleksandar prihvatio ulogu starijeg brata. Muzička zvezda Aleksandra Prijović Novu godinu je… »
„Filip menja pelene Ariji“: Aleksandra Prijović otvoreno o suprugu i deci
Nova pre 30 dana
Muzička zvezda Aleksandra Prijović Novu godinu je dočekala radno i to sa dva nastupa u dve države. Tokom dana je podigla raspoloženje publike u Zagrebu gde je imala nastup, da bi u 2026. godinu ušla sa publikom u Beogradu, kada je u Sava Centru priredila… »
"Filip menja pelene Ariji" Aleksandra Prijović progovorila o trenucima u porodičnom domu: Govorili su mi kako je to kad rodiš…
Kurir pre 30 dana
Aleksandra Prijović vratila se svojoj publici nakon najlepše pauze kada je prošle godine ostala trudna, a potom uživala u trudničkim danima dok nije došla na svet naslednica Arija. Muzička zvezda, održala je u rekordnom roku tri koncerta, a kada se sve… »
"Filip menja pelene!" Prija progovorila o ćerki Ariji: "Govorili su mi kako je kad rodiš drugo dete, a ja..."
Telegraf pre 30 dana
Pevačica Aleksandra Prijović 2026. godinu dočekala je radno i to sa dva nastupa u dve države. Prija se polako vraća na muzičku scenu, ali, kako je istakla, ne planira non stop da radi. Muzička zvezda osvrnula se na proteklu 2025. godinu, govorila je o… »
Vesti dana »
Stiže topliji vazduh, ali ne u sve krajeve: Najviša temperatura od 4 do 10 stepeni, na istoku minus
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Vukadinović: Jasno je da Vučić planira da bude premijer i da ima ambiciju da doživotno vlada
Beta pre 32 minutajoš 8 povezanih
Za upis bespravnih objekata stigle 1.619.273 prijave: Juče više od 150.000
Blic pre 47 minutajoš 9 povezanih
Rusi prekršili primirje: Gađano više gradova u Ukrajini, pogođene i stambene zgrade, ponovo nema grejanja
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih