Povezane vesti
Srđan Blagojević se oglasio! Dobio pitanje da li se vraća trenerskom poslu, pa otkrio: "Trenutno pregovaram sa..."
Kurir 03.01.2026
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević se otvoreno nudi: „Zainteresovan sam!“
Hot sport 03.01.2026
Uskoro bi mogao da pronađe novi angažman! Nakon pomalo iznenađujućeg rastanka sa Partizanom – Srđan Blagojević ima nameru da ostane aktivan. Za njegove usluge interesuju se brojni klubovi, a pored nekih domaćih timova, spominjali su se i ruski klubovi… »
Blagojević o novom angažmanu: "Pregovaramo, zainteresovan sam..."
Sportske.net 03.01.2026
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević: Interesuje me rad u Rusiji
Sport klub 03.01.2026
Bivši šef stručnog štaba Partizana Srđan Blagojević još uvek nema novi klub, ali će se to verovatno promeniti u narednim danima. Ruski mediji danima pišu o njegovom mogućem angažmanu na klupi Rubina iz Kazanja. Blagojević je u kratkoj izjavi za ruski… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 30 minutajoš 40 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 20 minutajoš 111 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 20 minutajoš 28 povezanih
AMSS: Automobili na Preševu i Sremskoj Rači čekaju oko pola sata
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić o izjavi Petera Mađara za N1: Reci ko kumuje mom i Orbanovom prijateljstvu - naš kum je "sloboda"
N1 Info pre 45 minutajoš 233 povezane