Povezane vesti
Srđan Blagojević se oglasio! Dobio pitanje da li se vraća trenerskom poslu, pa otkrio: "Trenutno pregovaram sa..."
Kurir pre 9 dana
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević se otvoreno nudi: „Zainteresovan sam!“
Hot sport pre 9 dana
Uskoro bi mogao da pronađe novi angažman! Nakon pomalo iznenađujućeg rastanka sa Partizanom – Srđan Blagojević ima nameru da ostane aktivan. Za njegove usluge interesuju se brojni klubovi, a pored nekih domaćih timova, spominjali su se i ruski klubovi… »
Blagojević o novom angažmanu: "Pregovaramo, zainteresovan sam..."
Sportske.net pre 9 dana
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević: Interesuje me rad u Rusiji
Sport klub pre 9 dana
Bivši šef stručnog štaba Partizana Srđan Blagojević još uvek nema novi klub, ali će se to verovatno promeniti u narednim danima. Ruski mediji danima pišu o njegovom mogućem angažmanu na klupi Rubina iz Kazanja. Blagojević je u kratkoj izjavi za ruski… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ove nedelje isporuka 85.000 tona nafte preko JANAF-a
Biznis.rs pre 4 minutajoš 34 povezane
Pakao! Srbija strepi! Dušan Mandić pred suspenzijom, evo šta kaže pravilnik za brutaliti zbog koga je isključen!
Kurir pre 24 minutajoš 55 povezanih
Marko Čubrilo prognozira osetno otoljenje od utorka. Mraz slabi, ali je povratak zime i dalje u igri
Dnevnik pre 3 satajoš 36 povezanih