Povezane vesti

Srđan Blagojević se oglasio! Dobio pitanje da li se vraća trenerskom poslu, pa otkrio: "Trenutno pregovaram sa..."

Srđan Blagojević se oglasio! Dobio pitanje da li se vraća trenerskom poslu, pa otkrio: "Trenutno pregovaram sa..."

Kurir pre 9 dana
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević se otvoreno nudi: „Zainteresovan sam!“

Srđan Blagojević se otvoreno nudi: „Zainteresovan sam!“

Hot sport pre 9 dana
Uskoro bi mogao da pronađe novi angažman! Nakon pomalo iznenađujućeg rastanka sa Partizanom – Srđan Blagojević ima nameru da ostane aktivan. Za njegove usluge interesuju se brojni klubovi, a pored nekih domaćih timova, spominjali su se i ruski klubovi… »
Blagojević o novom angažmanu: "Pregovaramo, zainteresovan sam..."

Blagojević o novom angažmanu: "Pregovaramo, zainteresovan sam..."

Sportske.net pre 9 dana
Srđan Blagojević je nakon otkaza u Partizanu postao interesantan brojnim klubovima, među kojima su i oni iz Rusije. Tako je nedavno najavljeno da će doskorašnji trener “crno-belih” uskoro preuzeti ekipu Rubina iz Kazanja, a sada se na tu temu oglasio i… »
Srđan Blagojević: Interesuje me rad u Rusiji

Srđan Blagojević: Interesuje me rad u Rusiji

Sport klub pre 9 dana
Bivši šef stručnog štaba Partizana Srđan Blagojević još uvek nema novi klub, ali će se to verovatno promeniti u narednim danima. Ruski mediji danima pišu o njegovom mogućem angažmanu na klupi Rubina iz Kazanja. Blagojević je u kratkoj izjavi za ruski… »

Vesti dana »