Povezane vesti
"Upravo sam dobio poziv koji nijedan otac nikada ne bi smeo da primi": Kjara (16) stradala u baru smrti u Švajcarskoj…
Kurir pre 7 dana
Upravo sam primio poziv koji nijedan otac nikada ne bi smeo da primi. Tupa, neizreciva bol: moje voljene Kjare više nema, rekao je Andrea Kostanco, otac šesnaestogodišnje Kjare Kostanco iz Milana, jedne od žrtava smrtonosnog požara u noćnom klubu "Le… »
Kjara (16) iz Milana stradala u švajcarskom klubu! Otac neutešan: Do poslednjeg trenutka postojala je nada...
Telegraf pre 7 dana
"Neprirodno je da otac izgubi ćerku" "Upravo sam primio poziv koji nijedan otac nikada ne bi smeo da primi. Tupa, neizreciva bol: moje voljene Kjare više nema", rekao je Andrea Kostanco, otac šesnaestogodišnje Kjare Kostanco iz Milana, jedne od žrtava… »
Vesti dana »
Ledeni talas u Srbiji: Vanredno u devet opština, obezbeđeni agregati za područja bez struje
Pravda pre 2 satajoš 33 povezane
Vetar pravi smetove visoke preko metar: Kamioni za čišćenje se ne gase a putari rade bez pauze - borba sa snežnom mećavom traje od jutros
RINA pre 1 satjoš 35 povezanih
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 54 povezane
Srbija posle lude drame i penala srušila Holandiju na startu Evropskog prvenstva, VAR spasio „delfine“ u poslednjoj sekundi
Nova pre 6 minutajoš 43 povezane