Povezane vesti

Kaća Grujić se obratila fanovima: Ne postoje reči kojima bih izrazila tugu!

Kaća Grujić se obratila fanovima: Ne postoje reči kojima bih izrazila tugu!

Svet & Skandal pre 3 dana
Katarina Grujić nije uspela da održi svoj koncert sinoć u Ulcinju jer ju je virus potpuno savladao, te nije bilo šanse da otputuje, a kamoli održi nastup. Pevačica se izvinila svojim fanovima i poručila im da joj ne veoma žao što neće moći da peva za… »
Katarina Grujić otkazala nastup u Crnoj Gori

Katarina Grujić otkazala nastup u Crnoj Gori

Nova pre 3 dana
Katarina Grujić otkazala je nastup u Crnoj Gori zbog zdravstvenih problema. Na njenu veliku žalost odložila je druženje sa publikom. – Dragi moji, ne postoje reči kojima bih izrazila tugu zbog toga što se večeras nećemo družiti u Ulcinju. I pored moje… »
"Ne postoje reči kojima bih opisala": Još jedna naša folkerka otkazala nastup, otkrila i šta se desilo

"Ne postoje reči kojima bih opisala": Još jedna naša folkerka otkazala nastup, otkrila i šta se desilo

Mondo pre 3 dana
Pevačica Katarina Grujić večeras je imala zakazan nastup u jednom klubu u Ulcinju, ali je zbog zdravstvenih razloga bila primorana da ga otkaže. Kako je navela, ne oseća se dobro i nije spremna da u takvom stanju izađe na binu i nastupa pred publikom… »
"Koliko sam se trudila i nisam uspela..." Kaća Grujić se oglasila i obavestila javnost o problemu s kojim nije mogla da se…

"Koliko sam se trudila i nisam uspela..." Kaća Grujić se oglasila i obavestila javnost o problemu s kojim nije mogla da se…

Kurir pre 3 dana
Katarina Grujić otkazala je nastup u Crnoj Gori zbog zdravstvenih problema. Na njenu veliku žalost odložila je druženje sa publikom. - Dragi moji, ne postoje reči kojima bih izrazila tugu zbog toga što se večeras nećemo družiti u Ulcinju. I pored moje… »
Katarina Grujić otkazala nastup u Crnoj Gori, pevačica se odmah oglasila: "I pored ogromne borbe nisam uspela"

Katarina Grujić otkazala nastup u Crnoj Gori, pevačica se odmah oglasila: "I pored ogromne borbe nisam uspela"

Blic pre 3 dana
Pevačica Katarina Grujić otkazala je nastup u Ulcinju iz zdravstvenih razloga. Na svom Instagram profilu se izvinila fanovima i obećala da će publici sve nadoknaditi Pevačica Katarina Grujić večeras je imala zakazan nastup u jednom klubu u Ulcinju, ali… »

Vesti dana »