Povezane vesti
"Nije govorila, rekli su nam da ima blaži oblik autizma": Ispovest Đorđa Davida o ćerki sa kojom ne živi
Mondo pre 8 dana
Pevač Đorđe David otvoreno je govorio o svojoj ćerki Staši, koja danas ima 11 godina, i osvrnuo se na njen rani period odrastanja. Tom prilikom dotakao se njenog detinjstva i izazova sa kojima se porodica suočavala dok je bila mala. Đorđe je ispričao da… »
"Rekli su da mi ćerka ima naznake blagog autizma", Đorđe David nikad iskrenije o naslednici: Do godinu i po nije ni jedno…
Kurir pre 8 dana
Pevač Đorđe David progovorio je o svojoj naslednici Staši, koja ima 11 godina. On se dotakao njenog detinjstva i toga kako je imala problem da progovori, a pogotovo srpski jezik, zbog čega je prvo naučila engleski. - Do neke godine i šest meseci Staša… »
"Rekli su mi da mi ćerka ima blage naznake autizma", Đorđe o naslednici: Otkrio kroz kakvu je agoniju prošao
Telegraf pre 8 dana
Pevač Đorđe David ne krije koliko je ponosan na svoju naslednicu Stašu koja ima 11 godina. Pevač se prisetio njenog odrastanja i detinjstva te se prisetio problema koji je imala sa govorom, pogotovo sa srpskim jezikom zbog čega je prvo naučila engleski… »
"Rekli su mi da mi ćerka ima naznake blagog autizma" Đorđe David nikad iskrenije o naslednici: "Do godinu i po nije ni jedno…
Blic pre 8 dana
Đorđe David je istakao da je njegova ćerka Staša imala problem da progovori Ona je prvo propričala na engleskom jeziku, pa tek onda naučila srpski Pevač Đorđe David nikad iskrenije nije pričao o svojoj naslednici Staši koja danas ima 11 godina. On se… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 5 satijoš 1 povezana