Povezane vesti

Tajrik Džouns je višak u Partizanu: Da li je ovim potezom Penjaroja završio njegovu karijeru u Beogradu?

Tajrik Džouns je višak u Partizanu: Da li je ovim potezom Penjaroja završio njegovu karijeru u Beogradu?

Mondo pre 10 dana
Košarkaši Partizana savladali su Borac u 13. kolu ABA lige uz sjajno šutersko veče Nika Kalatesa koji je pogodio čak sedam trojki. Na ovom meču trener crno-belih Đoan Penjaroja koristio je deset igrača, iako je na duel poveo 11 košarkaša. Jedini koji je… »
Janakopulos besan zbog igrača Panatinaikosa: „Znam ko je bio pijan u pet ujutru, zbog vas nisam spavao!“

Janakopulos besan zbog igrača Panatinaikosa: „Znam ko je bio pijan u pet ujutru, zbog vas nisam spavao!“

Hot sport pre 10 dana
Vlasnik Panatinaikosa otvorio dušu igračima i podsetio ih šta znači nositi ovaj dres. Poraz u derbiju na OAKA areni ostavio je dubok trag. Panatinaikos je izgubio od Olimpijakosa sa 87:82, a crveno-beli su tako stigli do desete uzastopne pobede nad… »
Zvezdin igrač dao osam trojki na meču: Sferopulos ga poslao na pozajmicu, on eksplodirao

Zvezdin igrač dao osam trojki na meču: Sferopulos ga poslao na pozajmicu, on eksplodirao

Mondo pre 10 dana
BKK Radnički je na startu novog kola Košarkaške lige Srbije savladao Džoker iz Sombora 82:59, a na tom meču je eksplodirao Filip Škobalj. Košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u Radničkom sa Krsta uspeo je da postigne 24 poena uz 6 skokova. Pogotovo je bio… »
Poštovanje je dvosmerna ulica: Janakopulos kivan na igrače posle poraza od Olimpijakosa

Poštovanje je dvosmerna ulica: Janakopulos kivan na igrače posle poraza od Olimpijakosa

Euronews pre 10 dana
Težak poraz od Olimpijakosa u Atini, itekako je namučio prvog čoveka Panatinaikosa - Dimitrisa Janakopulosa. Vlasnik grčkog kluba, kako sam kaže, oka nije sklopio posle 10. uzastopnog poraza u Evroligi od gradskog rivala, pa je nakon utakmice morao da… »
Janakopulos posle poraza od Olimpijakosa: Zadovoljavanje svih želja povećava i očekivanja kluba

Janakopulos posle poraza od Olimpijakosa: Zadovoljavanje svih želja povećava i očekivanja kluba

RTS pre 10 dana
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos posetio je tim nakon poraza od Olimpijakosa u Evroligi i istakao da su očekivanja kluba veća od trenutnih rezultata koje ekipa iz Atine ima. Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Panatinaikos rezultatom 87:82… »
"Bili ste pijani do 5 ujutru, a tražite povećanje": Gazda Panatinaikosa došao na trening i napravio haos

"Bili ste pijani do 5 ujutru, a tražite povećanje": Gazda Panatinaikosa došao na trening i napravio haos

Mondo pre 10 dana
Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u derbiju sa Olimpijakosom sa 82:87 na domaćem terenu, u okviru 19. kola Evrolige. Dan kasnije svi igrači atinskih "zelenih" morali su na raport kod vlasnika kluba Dimitrisa Janakopulosa. Kontroverzni biznismen otkrio… »
„Neki od vas bili pijani u pet ujutru“: Vlasnik Panatinaikosa izneo ozbiljne optužbe, „opleo“ po igračima

„Neki od vas bili pijani u pet ujutru“: Vlasnik Panatinaikosa izneo ozbiljne optužbe, „opleo“ po igračima

Nova pre 10 dana
Dimitris Janakopulos ponovo je u centru pažnje grčke i evropske košarkaške javnosti. Nakon novog poraza Panatinaikosa od Olimpijakosa – čak desetog uzastopnog u međusobnim duelima u Evroligi – vlasnik „zelenih“ odlučio je da reaguje na način po kojem je… »
Janakopulos se naljutio: "Znam ko je, koliko i kada pio!"

Janakopulos se naljutio: "Znam ko je, koliko i kada pio!"

Sportske.net pre 10 dana
Košarkaši Panatinaikosa sinoć su u svojoj "OAKA areni" poraženi od najvećeg rivala Olimpijakosa rezultatom 87:82 u meču 19. kola Evrolige. Tako su "zeleni" pretrpeli deseti uzastopni poraz od crveno-belih iz Pireja, a to je baš teško palo prvom čoveku… »
Janakopulos posetio Atamana i igrače: "Dobijali ste povišice - odmah sam potpisivao"

Janakopulos posetio Atamana i igrače: "Dobijali ste povišice - odmah sam potpisivao"

B92 pre 10 dana
Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos posetio je tim nakon poraza od Olimpijakosa. Gradski derbi u "OAKA" pripao je crveno-belima rezultatom 87:82, što je bila 10. uzastopna pobeda nad "zelenima" u Evroligi. "Želeo sam da dođem pre mesec, mesec i… »
„Znam ko je pio, koliko i kada! Bili ste pijani u pet ujutru“

„Znam ko je pio, koliko i kada! Bili ste pijani u pet ujutru“

Sport klub pre 11 dana
Teško je gazdi Panatinaikosa, čuvenom Dimitrisu Janakopulosu pao poraz od najvećeg rivala Olimpijakosa u derbiju Evrolige. PAO je katastrofalno otvorio meč u svojoj OAKA areni, gubio na startu 5:24 i povratka nije bilo. Deseti uzastopni poraz u nizu u… »
Gazda PAO izgrdio svoje zvezde: Zbog vas navijači na spavaju!

Gazda PAO izgrdio svoje zvezde: Zbog vas navijači na spavaju!

Sport klub pre 11 dana
Teško je gazi Panatinaikosa, čuvenom Dimitrisu Janakopulosu pao poraz od najvećeg rivala Olimpijakosa u derbiju Evrolige. PAO je katastrofalno otvorio meč u svojoj OAKA areni, gubio na startu 5:24 i povratka nije bilo. Deseti uzastopni poraz u nizu u… »
Janakopulos žestoko opleo po svojim igračima: "Znam ko je bio pijan u pet ujutru"

Janakopulos žestoko opleo po svojim igračima: "Znam ko je bio pijan u pet ujutru"

Telegraf pre 11 dana
Košarkaši Panatinaikosa doživeli su deseti poraz u nizu od Olimpijakosa u Evroligi. Neverovatan podatak, a naravno i da je Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik "Zelenih" bio vrlo ljut nakon poraza njegove ekipe. Prvi čovek Panatinaikosa poznat je… »
Drama i trijumf Olimpijakosa u atinskom derbiju za nastavak nestvarne serije u Evroligi (VIDEO)

Drama i trijumf Olimpijakosa u atinskom derbiju za nastavak nestvarne serije u Evroligi (VIDEO)

Danas pre 11 dana
Olimpijakos je kao gost savladao Panatinaikos rezultatom 87:82 (28:13, 15:30, 18:18, 26:21) u 19. kolu Evrolige. Tim iz Pireja je zabeležio 10. uzastopnu pobedu u Evroligi protiv najljućeg rivala i to pred prepunom “OAKA arenom”. Gosti su sjajno počeli… »

Vesti dana »