Povezane vesti
Promenila pol, sada izgleda kao lepotica, a otac je nikada nije prihvatio! Život živi daleko od Srbije i ima hiljade udvarača…
Kurir 03.01.2026
Nikolina Kovačević transrodna srpska influenserka, javnosti se proslavila nakon što je govorila o promeni pola i svom putu tranzicije. Ona je nakon više operacija uspela da dođe do željenog izgleda, a danas joj mnogi ne veruju da je ikada bila u muškom… »
"Prebila sam bivšeg, a dečko poznati fudbaler je hteo da me krije" Nikolina je promenila pol, pa napustila Srbiju: Evo gde sad…
Blic 03.01.2026
Nilolina živi život po svojim pravilima Otac nikada nije prihvatio njenu tranziciju od Njegoša do Nikoline Nikolina Kovačević transrodna srpska influenserka, javnosti se proslavila nakon što je govorila o promeni pola i svom putu tranzicije. Ona je nakon… »
"Prebila sam bivšeg" Influenserka promenila pol, a evo gde danas živi i čime se bavi: "Hteo je da me krije..."
Telegraf 03.01.2026
Nikolina Kovačević transrodna srpska influenserka, javnosti se proslavila nakon što je govorila o promeni pola i svom putu tranzicije. Ona je nakon više operacija uspela da dođe do željenog izgleda, a danas joj mnogi ne veruju da je ikada bila u muškom… »
Vesti dana »
Ko je Manja Grčić: Put od Pinka do RTS-a, uz bliske veze sa režimom
Cenzolovka pre 45 minutajoš 31 povezana
Mlekari blokirali Ibarsku magistralu kod Mrčajevaca Traže hitnu kontrolu uvoza i prelevmane! U Kniću prosuto 5.000 litara mleka (video)
Dnevnik pre 5 minutajoš 32 povezane
Ministar odbrane Albanije najavio zajedničku vežbu Albanije, Hrvatske i Prištine
RTV pre 40 minutajoš 19 povezanih