Povezane vesti
"Govore da se udala zbog para": Kompozitor stao u odbranu 30 godina mlađe supruge, otkrio koliko je bila tužna zbog hejt…
Kurir 04.01.2026
Poznati kompozitor, Steva Simeunović uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom izabranicom Zoranom. Progovorio je sada o njihovom odnosu, te priznao da se Zorana suočila sa raznim predrasudama zbog njihove razlike u godinama. “Kad čuješ ono: ‘Udala se zbog… »
Ljubi 30 godina mlađu pevačicu, sad otkrio sve o lošim odnosima sa sinom iz prethodnog braka: Živeo je bez mene, povredio sam…
Kurir 04.01.2026
Steva Simeunović jedan je od najpoznatijih kompozitora, ali se uz njegov rad često se provlači i njegov brak sa 30 godina mlađom pevačicom Zoranom Simeunović. On i njegova mlađa supruga važe za najskladniji par na estradi, pa mnogi ih koriste kao primer… »
Srpska pevačica (32) se udala za 30 godina starijeg, rodila mu dete, on sad priznaje: "Mogla je da bude i sa pradedom, kakve…
Blic 04.01.2026
Steva Simeunović je oštro demantovao glasine da se Zorana udala zbog novca. Zorana izražava želju za proširenjem porodice, misleći na dobrobit ćerke. Pevačica Zorana Simeunović (32) u braku je sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa… »
"Nisam pričao sa sinom, povredio sam ga": Poznati kompozitor se oženio 30 godina mlađom, a bio u braku sa bivšom
Mondo 04.01.2026
Steva Simeunović već godinama uživa u skladnom braku sa trideset godina mlađom pevačicom Zoranom Simeunović. Iako ih deli velika razlika u godinama, i mnogi su im, iz tog razloga, prognozirali brz kraj, to se nije dogodilo, a par i dan-danas uživa u… »
"Nisam pričao sa sinom, povredio sam ga": Poznati kompozitor koji ljubi 30 godina mlađu pevačicu otkrio bolne detalje iz…
Blic 04.01.2026
Steva iz prethodnog braka ima sina Stefana, a o njihovom odnosu pisale su novine Otac i sin su popričali o nesuglasicama Steva Simeunović u braku je sa 30 godina mlađom pevačicom Zoranom Simeunović, a oni godinama važe za jedan od najskladnijih parova na… »
Vesti dana »
Stigli su američki marinci: Uskoro počinje invazija na ključno iransko ostrvo?!
Mondo pre 31 minutajoš 169 povezanih
Hegset samouveren: SAD neće stati dok ne završi operaciju u Iranu
Večernje novosti pre 46 minutajoš 32 povezane