Povezane vesti
Miloš Degenek o Dejanu Stankoviću: „Zašto me je sklonio? Pokušao sam da saznam!“
Hot sport pre 7 dana
Ostalo je nerazjašnjeno! Miloš Degenek je imao važnu ulogu u stvaranju nove-moderne Crvene zvezde, jer je svojim partijama pomagao timu da se plasira u evropska takmičenja. Ipak, u jednom trenutku ga je Dejan Stanković sklonio iz tima, odnosno dao mu je… »
"Pokušao sam da saznam zašto me Deki sklonio iz tima": Degenek dobro pamti sve što mu se desilo u Zvezdi
Mondo pre 7 dana
Miloš Degenek (31) tri puta dolazio je u Crvenu zvezdu, dva puta je sa timom ušao u Ligu šampiona, mnogi pamte njegovu partiju protiv Salcburga. Kako sam kaže, ima mnogo više lepih nego ružnih sećanja, ali ima i onih koja mu nisu bila baš prijatna. Poput… »
Degenek: Zašto me Deki sklonio? Pokušao sam da saznam…
Sport klub pre 7 dana
Neće Srbija učestvovati na trećem uzastopnom Mundijalu, ali hoće jedan Srbin - Miloš Degenek. Iskusni defanzivac se plasirao sa Australijom na šampionat u SAD, Kanadi i Meksiku, igrao je u kvalifikacijama i očekuje se da ima važnu ulogu na završnom… »
Vesti dana »
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 8 satijoš 1 povezana