Повезане вести

Гоци Божиновској се изобличило лице од ботокса: Због грешке доктора пао капак, видела себе на екрану и остала у шоку

Гоци Божиновској се изобличило лице од ботокса: Због грешке доктора пао капак, видела себе на екрану и остала у шоку

Мондо пре 2 дана
Гоца Божиновска не крије да је током година посезала за естетским корекцијама како би освежила изглед, али се осврнула и на једно непријатно искуство из прошлости. Певачица је открила да је пре неколико година радила ботокс… »
Гоци Божиновској се издеформисало лице због ботокса. Доживела непријатност након естетске корекције: "Доктор ме и сад зове да…

Гоци Божиновској се издеформисало лице због ботокса. Доживела непријатност након естетске корекције: "Доктор ме и сад зове да…

Блиц пре 3 дана
Гоца Божиновска открила какву непријатност је доживела након козметичког третмана Након коришћења ботокса јој се опустио капак и била је незадовољна изгледом Гоца Божиновска не крије да се подвргла естетским корекцијама како би… »
"Пао ми је капак, изгледала сам изобличено" Гоца Божиновска имала проблем због ботокса: Издеформисало јој се лице

"Пао ми је капак, изгледала сам изобличено" Гоца Божиновска имала проблем због ботокса: Издеформисало јој се лице

Курир пре 3 дана
Гоца Божиновска одлазила је на убризгавање ботокса како би јој лице било затегнуто. Ипак, једном приликом је доживела непријатност. Наиме, пре четири године фолк певачици је након убризгавања пао капак на једном оку. - То се… »
"Пао ми је капак..." Гоца открила шта је доживела након естетске корекције и да ли је скоро посетила хирурга

"Пао ми је капак..." Гоца открила шта је доживела након естетске корекције и да ли је скоро посетила хирурга

Телеграф пре 3 дана
Гоца Божиновска годинама је важила за једну од најзгоднијих певачица на естради. Она одувек форсира природан изглед те су многи мислили да не посећује пластичног хирурга и козметичара. Она је сада гостујући у Магазин ин емисији… »

Вести дана »