Povezane vesti
Goci Božinovskoj se izobličilo lice od botoksa: Zbog greške doktora pao kapak, videla sebe na ekranu i ostala u šoku
Mondo pre 28 dana
Goca Božinovska ne krije da je tokom godina posezala za estetskim korekcijama kako bi osvežila izgled, ali se osvrnula i na jedno neprijatno iskustvo iz prošlosti. Pevačica je otkrila da je pre nekoliko godina radila botoks, nakon čega joj je kapak na… »
Goci Božinovskoj se izdeformisalo lice zbog botoksa. Doživela neprijatnost nakon estetske korekcije: "Doktor me i sad zove da…
Blic pre 29 dana
Goca Božinovska otkrila kakvu neprijatnost je doživela nakon kozmetičkog tretmana Nakon korišćenja botoksa joj se opustio kapak i bila je nezadovoljna izgledom Goca Božinovska ne krije da se podvrgla estetskim korekcijama kako bi zategla lice i dobila… »
"Pao mi je kapak, izgledala sam izobličeno" Goca Božinovska imala problem zbog botoksa: Izdeformisalo joj se lice
Kurir pre 29 dana
Goca Božinovska odlazila je na ubrizgavanje botoksa kako bi joj lice bilo zategnuto. Ipak, jednom prilikom je doživela neprijatnost. Naime, pre četiri godine folk pevačici je nakon ubrizgavanja pao kapak na jednom oku. - To se desilo pre četiri godine… »
"Pao mi je kapak..." Goca otkrila šta je doživela nakon estetske korekcije i da li je skoro posetila hirurga
Telegraf pre 29 dana
Goca Božinovska godinama je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi. Ona oduvek forsira prirodan izgled te su mnogi mislili da ne posećuje plastičnog hirurga i kozmetičara. Ona je sada gostujući u Magazin in emisiji otkrila kako je doživela… »
Vesti dana »
Manojlović (Kreni-promeni): I padu prošle vlasti je prethodila reforma pravosuđa
Beta pre 43 minutajoš 22 povezane
Odložen glavni pretres u slučaju protiv novosadskih studenata i aktivista, građani se okupili ispred zgrade suda
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane
Tenis sa osmehom, a ozbiljno ime: Kako je rastao Karlos Alkaraz
Južne vesti pre 23 minutajoš 32 povezane