Повезане вести
Ево где Вељко тренутно живи без породице, отишао из Србије у Владикавказ: "Повезује се са борцима који..."
Телеграф пре 26 дана
Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић открила је истину о одласку њеног сина Вељка Ражнатовића из Србије. Како смо раније писали, Вељко Ражнатовић већ извесно време борави у Русији, где је пронашао свој мир, али и људе с… »
"Наредних годину дана се неће вратити у Србију" Цеца први пут открила истину о одласку сина Вељка из земље: "Само ми је…
Блиц пре 26 дана
Његова мајка, Светлана Цеца Ражнатовић, открила је да му пружа максималну подршку у каријери. Вељко планира да остане у Русији годину дана како би унапредио своје вештине. Син Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић… »
Цеца коначно потврдила да се Вељко одселио из Србије: Оставио Богдану и децу и напустио Тител, откривен разлог
Мондо пре 26 дана
Светлана Цеца Ражнатовић иза себе има више него успешну годину, а сада се у једном интервјуу осврнула на период иза себе, и открила ко јој је први честитао празнике. Уједно је открила и где се тренутно налази њен син о чијем се… »
"Вељко неће у Србију наредних годину дана" Цеца открила где се налази њен син и због чега је отишао: Само ми је рекао...
Курир пре 26 дана
Светлана Цеца Ражнатовић у једном интервјуу који је дала након новогодишњег наступа, открила је ко јој је први честитао Нову годину. Реч је о њеном сину Вељку Ражнатовићу, који тренутно не живи у Србији, а како каже Цеца… »
“Мени је само рекао…” Цеца о тешкој Вељковој одлуци и одласку из Србије: “Неће се враћати сигурно…”
Телеграф пре 26 дана
Музичка звезда Цеца Ражнатовић открила је истину о одласку њеног сина Вељка Ражнатовића из Србије, па ас дотакле његове професионалне каријере. Наиме, Вељко Ражнатовиц већ извесно време борави у Русији, где је пронашао свој… »
Вести дана »
Курир сазнаје: Заплена дроге код Крушевца резултат истраге коју ВЈТ у Београду и УКП воде од летос - ЈТОК отима заслуге за 7 тона марихуане?
Курир пре 8 сатијош 34 повезане
Бившим министрима Весићу и Момировићу укинут притвор, јер нема оптужнице
Бета пре 4 сатијош 40 повезаних
АМСС: Појачан саобраћај ка викенд насељима, киша и снег отежавају вожњу
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 119 повезаних
Бивши новинар ЦНН-а Дон Лемон оптужен због антиимигрантског протеста у цркви у Минесоти
Инсајдер пре 0 минутајош 28 повезаних