Povezane vesti

Lerno kao slobodan igrač pojačava Železničar

Lerno kao slobodan igrač pojačava Železničar

Politika pre 2 dana
Poslednji klub za koji je nastupao je slovenačko Celje. Železničar je angažovao još jedno pojačanje – u Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi… »
Francuz stigao u Pančevo: Železničar predstavio novo pojačanje

Francuz stigao u Pančevo: Železničar predstavio novo pojačanje

Dnevnik pre 3 dana
Posle dolaska mladog Davorina Tošića (Crvena zvezda) u redove superligaša Železničara iz Pančeva je stiglo još jedno pojačanje. U grad na Tamišu pristupio je francuski vezista Klemon Lerno (22) sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma… »
Francuz stigao u Pančevo - Železničar doveo novo pojačanje

Francuz stigao u Pančevo - Železničar doveo novo pojačanje

B92 pre 3 dana
Železničar je angažovao još jedno januarsko pojačanje. U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno. Železničar je sa Francuzom potpisao ugovor do leta 2028. godine. "Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi put u Srbiji i utisci su sjajni… »
Pančevci aktivirali "bombu"! Stiglo pojačanje iz Francuske! Karijeru započeo u Nansiju, igrao za Celje, a sada potpisao za…

Pančevci aktivirali "bombu"! Stiglo pojačanje iz Francuske! Karijeru započeo u Nansiju, igrao za Celje, a sada potpisao za…

Kurir pre 3 dana
U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi put u Srbiji i utisci su sjajni. Imam velike ambicije u nastavku sezone. Želim da pomognem timu da… »
Novogodišnja "bomba" u Superligi Srbije, Železničar potpisao fudbalera iz Francuske

Novogodišnja "bomba" u Superligi Srbije, Železničar potpisao fudbalera iz Francuske

Telegraf pre 3 dana
Železničar je angažovao još jedno januarsko pojačanje! U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. U izjavi za klupski sajt, Lerno je istakao da je ovo njegov prvi put u Srbiji i da se nada… »

Vesti dana »