Повезане вести

Лерно као слободан играч појачава Железничар

Лерно као слободан играч појачава Железничар

Политика 04.01.2026
Последњи клуб за који је наступао је словеначко Цеље. Железничар је ангажовао још једно појачање – у Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. – Веома сам срећан што… »
Француз стигао у Панчево: Железничар представио ново појачање

Француз стигао у Панчево: Железничар представио ново појачање

Дневник 04.01.2026
После доласка младог Даворина Тошића (Црвена звезда) у редове суперлигаша Железничара из Панчева је стигло још једно појачање. У град на Тамишу приступио је француски везиста Клемон Лерно (22) са којим је потписан уговор до лета… »
Француз стигао у Панчево - Железничар довео ново појачање

Француз стигао у Панчево - Железничар довео ново појачање

Б92 04.01.2026
Железничар је ангажовао још једно јануарско појачање. У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно. Железничар је са Французом потписао уговор до лета 2028. године. "Веома сам срећан што сам овде. Ово је мој први пут у… »
Панчевци активирали "бомбу"! Стигло појачање из Француске! Каријеру започео у Нансију, играо за Цеље, а сада потписао за…

Панчевци активирали "бомбу"! Стигло појачање из Француске! Каријеру започео у Нансију, играо за Цеље, а сада потписао за…

Курир 04.01.2026
У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. – Веома сам срећан што сам овде. Ово је мој први пут у Србији и утисци су сјајни. Имам велике амбиције у наставку сезоне. Желим… »
Новогодишња "бомба" у Суперлиги Србије, Железничар потписао фудбалера из Француске

Новогодишња "бомба" у Суперлиги Србије, Железничар потписао фудбалера из Француске

Телеграф 04.01.2026
Железничар је ангажовао још једно јануарско појачање! У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. У изјави за клупски сајт, Лерно је истакао да је ово његов први пут у… »

Вести дана »