Повезане вести
Лерно као слободан играч појачава Железничар
Политика 04.01.2026
Последњи клуб за који је наступао је словеначко Цеље. Железничар је ангажовао још једно појачање – у Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. – Веома сам срећан што… »
Француз стигао у Панчево: Железничар представио ново појачање
Дневник 04.01.2026
После доласка младог Даворина Тошића (Црвена звезда) у редове суперлигаша Железничара из Панчева је стигло још једно појачање. У град на Тамишу приступио је француски везиста Клемон Лерно (22) са којим је потписан уговор до лета… »
Француз стигао у Панчево - Железничар довео ново појачање
Б92 04.01.2026
Железничар је ангажовао још једно јануарско појачање. У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно. Железничар је са Французом потписао уговор до лета 2028. године. "Веома сам срећан што сам овде. Ово је мој први пут у… »
Панчевци активирали "бомбу"! Стигло појачање из Француске! Каријеру започео у Нансију, играо за Цеље, а сада потписао за…
Курир 04.01.2026
У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. – Веома сам срећан што сам овде. Ово је мој први пут у Србији и утисци су сјајни. Имам велике амбиције у наставку сезоне. Желим… »
Новогодишња "бомба" у Суперлиги Србије, Железничар потписао фудбалера из Француске
Телеграф 04.01.2026
Железничар је ангажовао још једно јануарско појачање! У Панчево је стигао француски везиста Клемон Лерно, са којим је потписан уговор до лета 2028. године. У изјави за клупски сајт, Лерно је истакао да је ово његов први пут у… »
Вести дана »
Једна особа погинула, 16 повређено у удесу код Котора, могуци узрок несреће премор возача
Инсајдер пре 11 минутајош 45 повезаних
Урбане поплаве у Србији, следеће недеље веома топло и до 35 степени
Наслови.аи пре 1 сатјош 47 повезаних
Вучић: Исплата помоћи грађанима до половине септембра; издвојићемо више новца за локалне путеве
РТС пре 51 минутајош 17 повезаних