Povezane vesti

Lerno kao slobodan igrač pojačava Železničar

Lerno kao slobodan igrač pojačava Železničar

Politika pre 25 dana
Poslednji klub za koji je nastupao je slovenačko Celje. Železničar je angažovao još jedno pojačanje – u Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi… »
Francuz stigao u Pančevo: Železničar predstavio novo pojačanje

Francuz stigao u Pančevo: Železničar predstavio novo pojačanje

Dnevnik pre 25 dana
Posle dolaska mladog Davorina Tošića (Crvena zvezda) u redove superligaša Železničara iz Pančeva je stiglo još jedno pojačanje. U grad na Tamišu pristupio je francuski vezista Klemon Lerno (22) sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma… »
Francuz stigao u Pančevo - Železničar doveo novo pojačanje

Francuz stigao u Pančevo - Železničar doveo novo pojačanje

B92 pre 26 dana
Železničar je angažovao još jedno januarsko pojačanje. U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno. Železničar je sa Francuzom potpisao ugovor do leta 2028. godine. "Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi put u Srbiji i utisci su sjajni… »
Pančevci aktivirali "bombu"! Stiglo pojačanje iz Francuske! Karijeru započeo u Nansiju, igrao za Celje, a sada potpisao za…

Pančevci aktivirali "bombu"! Stiglo pojačanje iz Francuske! Karijeru započeo u Nansiju, igrao za Celje, a sada potpisao za…

Kurir pre 26 dana
U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. – Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi put u Srbiji i utisci su sjajni. Imam velike ambicije u nastavku sezone. Želim da pomognem timu da… »
Novogodišnja "bomba" u Superligi Srbije, Železničar potpisao fudbalera iz Francuske

Novogodišnja "bomba" u Superligi Srbije, Železničar potpisao fudbalera iz Francuske

Telegraf pre 26 dana
Železničar je angažovao još jedno januarsko pojačanje! U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno, sa kojim je potpisan ugovor do leta 2028. godine. U izjavi za klupski sajt, Lerno je istakao da je ovo njegov prvi put u Srbiji i da se nada… »

Vesti dana »