Povezane vesti
Čeda Jovanović o životu sa Acom, danas zajedno slave: "Ne očekujem da zadovoljava moje potrebe! Okrenuo sam.."
Telegraf pre 6 dana
Nakon raznih nagađanja o odnosu Čede Jovanovića i Aleksandra Kosa, oglasio se političar za medije, te priznao koliko mu znači njegovo prisustvo. Čeda Jovanović je otvoreno govorio o zajedničkom životu sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi u svojoj luksuznoj… »
"Ne očekujem od njega da zadovoljava moje potrebe" Čeda Jovanović iskreno o odnosu sa Acom: "Istumbao sam mu život"
Blic pre 7 dana
Aleksandar je istakao njegovo duboko prijateljstvo sa Čedom i njegovo divljenje prema njemu. Čeda je podelio detalje o njihovom životnom odnosu i izazovima koje su zajedno prevazišli. Čeda Jovanović započeo je zajednički život sa bliskim prijateljem… »
"On je ljubav, moje potrebe koje je Jelena zadovoljavala": Čeda Jovanović ogolio dušu o odnosu sa Aleksandrom
Mondo pre 7 dana
Čeda Jovanović započeo je zajednički život sa bliskim prijateljem Aleksandrom Kosom u luksuznoj nekretnini u elitnom delu Beograda. Političar je sada priznao da se njegovom prijatelju potpuno promenio život otkako su počeli da se druže. Aleksandar i Čeda… »
Vesti dana »
Podneto skoro 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 36 povezanih
EDS: Otklonjen kvar na dalekovodu, Ivanjica postepeno dobija struju
Radio 021 pre 5 minutajoš 26 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih