Повезане вести

Чеда Јовановић о животу са Ацом, данас заједно славе: "Не очекујем да задовољава моје потребе! Окренуо сам.."

Чеда Јовановић о животу са Ацом, данас заједно славе: "Не очекујем да задовољава моје потребе! Окренуо сам.."

Телеграф 04.01.2026
Након разних нагађања о односу Чеде Јовановића и Александра Коса, огласио се политичар за медије, те признао колико му значи његово присуство. Чеда Јовановић је отворено говорио о заједничком животу са Александром Косом са… »
"Не очекујем од њега да задовољава моје потребе" Чеда Јовановић искрено о односу са Ацом: "Истумбао сам му живот"

"Не очекујем од њега да задовољава моје потребе" Чеда Јовановић искрено о односу са Ацом: "Истумбао сам му живот"

Блиц 04.01.2026
Александар је истакао његово дубоко пријатељство са Чедом и његово дивљење према њему. Чеда је поделио детаље о њиховом животном односу и изазовима које су заједно превазишли. Чеда Јовановић започео је заједнички живот са… »
"Он је љубав, моје потребе које је Јелена задовољавала": Чеда Јовановић оголио душу о односу са Александром

"Он је љубав, моје потребе које је Јелена задовољавала": Чеда Јовановић оголио душу о односу са Александром

Мондо 04.01.2026
Чеда Јовановић започео је заједнички живот са блиским пријатељем Александром Косом у луксузној некретнини у елитном делу Београда. Политичар је сада признао да се његовом пријатељу потпуно променио живот откако су почели да се… »

Вести дана »