Povezane vesti
Uzdržana podrška političara država EU Trampovom upadu u Venecuelu, mediji kritikuju
Politika pre 4 dana
Mediji u EU ne štede ni vlast Madura i navode da je katastrofalno vladao, upropastio ogromna nacionalna bogatstva u nafti, uz sterilnu ideologiju, nasilje i korupciju. BRISEL- Političari u državama Evropske unije (EU) su, osim Španije, uzdržano podržali… »
Uzdržana podrška političara država EU Trampovom upadu u Venecuelu, mediji kritikuju
Serbian News Media pre 4 dana
Političari u državama Evropske unije (EU) su, osim Španije, uzdržano podržali vojnu intervenciju SAD u subotu u Venecueli, a većina medija u EU ocenjuje da je to „novi udarac umirućem svetskom poretku“. Nemački kancelar Fridrih Merc (Friedrich Merz) je… »
Kakve su reakcije političara država EU na Trampov upad u Venecuelu
NIN pre 4 dana
Političari u državama Evropske unije (EU) su, osim Španije, uzdržano podržali vojnu intervenciju SAD u subotu u Venecueli, a većina medija u EU ocenjuje da je to "novi udarac umirućem svetskom poretku". Nemački kancelar Fridrih Merc je izjavio da je… »
Vesti dana »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 6 satijoš 1 povezana