Povezane vesti
"Ne bih bila sa nekim, a da se ne viđamo po dva meseca," Ceca o svom ljubavnom životu: "Ništa ne radim ofrlje."
Telegraf pre 5 dana
Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović danas je u emisiji "Premijera vikend specijal" sumirala utiske o prošloj godini i planovima za ovu, 2026. godinu. Posle uspešnih nastupa prethodnih dana, Ceca Ražnatović je zablistala u sivoj mini haljini i dubokim… »
Veljko Ražnatović otišao iz Srbije i počeo da živi daleko od porodice! Ima jedan ozbiljan razlog za sve to: Isplivalo je
Kurir pre 4 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je istinu o odlasku njenog sina Veljka Ražnatovića iz Srbije. Veljko Ražnatović već izvesno vreme boravi u Rusiji, gde je pronašao svoj mir, ali i ljude s kojim trenira nakon povrede koju je nedavno imao. Veljko… »
Ostavio troje male dece, živeće u veoma surovim uslovima: Otkriveno na kojoj lokaciji je Veljko Ražnatović
Mondo pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je nedavno gde se trenutno nalazi njen sin Veljko Ražnatović, o čijem se preseljenju u porodičnu vilu na Dedinju šuškalo mesecima. Spekulacije o prelasku Veljka sa porodicom u Beograd pokrenulo je Cecino renoviranje… »
Zbog karijere je otišao iz Srbije: Ceca otkrila gde sada živi Veljko!
Svet & Skandal pre 4 dana
Kao što je i najavljeno prethodnih dana, folk diva Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ kod Bojane Lazić u kojoj je otvoreno govorila o svom životu i karijeri. U jednom momentu Bojana je pitala Cecu zašto njen sin Veljko… »
"Bila sam spokojna dok Arkan nije ubijen": Ispovest Cece o majci i ocu, konačno priznala šta se desilo na Dedinju
Mondo pre 4 dana
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović koja je u jednoj emisiji na Pinku, gde je otvoreno govorila kako o lepim trenucima u životu, tako i o veoma teškim i bolnim iskustvima koja su je obeležila. Ceca je otkrila i kako je uspela da opstane i ostane jaka… »
"Nakon njegove smrti su krenule sve moje borbe..." Bolna ispovest Cece o Arkanu i životu: Pokazala brilijantski prsten s kojim…
Kurir pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je srce govoreći o životu nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana. Iz njihove ljubavi i braka rodilo se dvoje dece, Veljko i Anastasija, koji su danas njen najveći oslonac. Dok je emotivno svedočila o prošlim vremenima… »
"Nakon toga su krenule sve moje borbe", Ceca o najvećem bolu: "Deca nisu bila dužna da me gledaju slomljenu"
Telegraf pre 4 dana
U emisiji "Premijera Vikend specijal" gostovala je muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je govorila o lepim, ali i veoma teškim i bolnim temama. Cecu su voditelji Nemanja Vujičić i Bojana Lazić pitali kako je uspela da opstane i ostane jaka… »
"Ne bih mogla da budem s nekim, a da se ne viđamo po dva meseca" Ceca Ražnatović iskreno o ljubavnom životu: "Veza bi mi sad…
Blic pre 4 dana
Ceca Ražnatović iskreno je govorila o svojim privatnim i ljubavnim aspektima života Naglasila je da trenutno ne traži partnera zbog intenzivnog poslovnog angažmana, pri čemu sreću pronalazi u svome okruženju. Regionalna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović… »
"Ne bih mogla da budem s nekim, da se ne viđamo po dva meseca" Ceca Ražnatović o ljubavnom životu: Otkrila da li ima partnera…
Kurir pre 4 dana
Svetlana Ceca Ražnatović iskreno i bez zadrške progovorila je o svom privatnom životu, otkrivajući da li je godina koja je iza nas, bila za nju povoljna kada je reč o emotivnom planu. - Poslovno fantastična. Od početka do kraja je bila na nivou. Imala… »
Vesti dana »
Tokom noći 14 ekipa nastaviće čišćenje snega u Mionici: Komunalna inspekcija izrekla zabranu kretanja kroz park
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp za Njujork tajms: Moj lični moral jedino ograničenje u spoljnoj politici, NATO u suštini beskoristan bez SAD
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 9 satijoš 1 povezana