Повезане вести

"Славимо тај део тела, жене држе планету": Сузана Манчић никад отвореније о највећој табу теми у Србији

"Славимо тај део тела, жене држе планету": Сузана Манчић никад отвореније о највећој табу теми у Србији

Мондо пре 3 дана
Сузана Манчић је у више наврата јавно говорила о томе да се подвргла третману орошавања интимне регије, а сада је први пут детаљније објаснила због чега се одлучила на тај корак и како сам процес изгледа. Како истиче, о овој… »
Сузана Манчић ишла на орошавање вагине, открила зашто и описала цео процес: "Испирају те са 9 литара..."

Сузана Манчић ишла на орошавање вагине, открила зашто и описала цео процес: "Испирају те са 9 литара..."

Телеграф пре 3 дана
Водитељка Сузана Манчић говорила је у јавности о томе да се подвргла третману орошавања интимне регије. И док је многима то табу тема, Сузана је открила да није срамота причати о вагини и да је веома важно водити рачуна о… »
Сузана Манчић открила зашто је подмладила своју вагину! Водитељка испричала све до детаља: То је део тела који треба да…

Сузана Манчић открила зашто је подмладила своју вагину! Водитељка испричала све до детаља: То је део тела који треба да…

Курир пре 3 дана
Сузана Манчић много пута је говорила о томе да се подвргла третману орошавања интимне регије, а сада по први пут износи детаље због чега је то урадила и како изгледа цео процес. Сузана Манчић отворено говори о својим третманима… »
"Испирају те са девет литара воде" Сузана Манчић после много година детаљно о орошавању интимне регије: "То сам урадила због…

"Испирају те са девет литара воде" Сузана Манчић после много година детаљно о орошавању интимне регије: "То сам урадила због…

Блиц пре 3 дана
Сузана Манчић је говорила о третману орошавања интимне регије из здравствено-хигијенских разлога. Третман се одвија под стручним надзором користећи бањску воду за испирање репродуктивног система. Сузана Манчић много пута је… »

Вести дана »