Povezane vesti

"Slavimo taj deo tela, žene drže planetu": Suzana Mančić nikad otvorenije o najvećoj tabu temi u Srbiji

"Slavimo taj deo tela, žene drže planetu": Suzana Mančić nikad otvorenije o najvećoj tabu temi u Srbiji

Mondo pre 30 dana
Suzana Mančić je u više navrata javno govorila o tome da se podvrgla tretmanu orošavanja intimne regije, a sada je prvi put detaljnije objasnila zbog čega se odlučila na taj korak i kako sam proces izgleda. Kako ističe, o ovoj temi govori otvoreno i bez… »
Suzana Mančić išla na orošavanje vagine, otkrila zašto i opisala ceo proces: "Ispiraju te sa 9 litara..."

Suzana Mančić išla na orošavanje vagine, otkrila zašto i opisala ceo proces: "Ispiraju te sa 9 litara..."

Telegraf pre 30 dana
Voditeljka Suzana Mančić govorila je u javnosti o tome da se podvrgla tretmanu orošavanja intimne regije. I dok je mnogima to tabu tema, Suzana je otkrila da nije sramota pričati o vagini i da je veoma važno voditi računa o intimnoj regiji. Po prvi put… »
Suzana Mančić otkrila zašto je podmladila svoju vaginu! Voditeljka ispričala sve do detalja: To je deo tela koji treba da…

Suzana Mančić otkrila zašto je podmladila svoju vaginu! Voditeljka ispričala sve do detalja: To je deo tela koji treba da…

Kurir pre 30 dana
Suzana Mančić mnogo puta je govorila o tome da se podvrgla tretmanu orošavanja intimne regije, a sada po prvi put iznosi detalje zbog čega je to uradila i kako izgleda ceo proces. Suzana Mančić otvoreno govori o svojim tretmanima i ne libi se da priča o… »
"Ispiraju te sa devet litara vode" Suzana Mančić posle mnogo godina detaljno o orošavanju intimne regije: "To sam uradila zbog…

"Ispiraju te sa devet litara vode" Suzana Mančić posle mnogo godina detaljno o orošavanju intimne regije: "To sam uradila zbog…

Blic pre 30 dana
Suzana Mančić je govorila o tretmanu orošavanja intimne regije iz zdravstveno-higijenskih razloga. Tretman se odvija pod stručnim nadzorom koristeći banjsku vodu za ispiranje reproduktivnog sistema. Suzana Mančić mnogo puta je govorila o tome da se… »

Vesti dana »