Povezane vesti
"Video sam kako je biti bespomoćan": Darko Lazić o saobraćajkama, životu, porodici: "Kako bude na suđenju, tako će mi biti i…
Blic 04.01.2026
Darko otkriva da ga ne pogađaju komentari kolega na račun vožnje, jer brine samo o onome šta će porodica reći Naglašava da mu je 2025. bila poprilično burna godina i da se nada da će 2026. biti bolja Turbulentna godina je iza pevača Darka Lazića, koji u… »
"Bio sam bespomoćan", Darko Lazić otvorio dušu nakon svih nesrećnih situacija koje je doživeo: Biće kako bude suđeno...
Kurir 04.01.2026
Turbulentna godina je iza pevača Darka Lazića, koji u narednu godinu ulazi sa porodicom i najbližima uz lekciju više, ali bez prošlosti jer na istu ne želi da se osvrće. Naročito na saobraćajku koje je posle svih njegovih prekršaja danima bila glavna… »
Vesti dana »
Peta gimnazija dobila novog v.d. direktora: Posle serije suspenzija profesori traže odgovornost i preispitivanje odluka
NIN pre 38 minutajoš 27 povezanih
Blokade puteva u Mačvi, poljoprivrednici revoltirani izjavama ministra Glamočića
Šabačke novosti pre 28 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 25. februar: Sutra oblačno, ponegde slabe padavine
Beta pre 3 satajoš 41 povezana
Azijska tržišta: Nervozna trgovina nakon novih Trumpovih carinskih prijetnji
SEEbiz pre 48 minutajoš 36 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Kragujevca: Automobil sleteo s puta, dvoje povređeno
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih