Povezane vesti

Suzana Jovanović otkrila kome je sve pripalo nasledstvo Saše Popovića: "Puno stvari smo rešili da prodamo..."

Suzana Jovanović otkrila kome je sve pripalo nasledstvo Saše Popovića: "Puno stvari smo rešili da prodamo..."

Telegraf pre 5 dana
Nakon smrti Saše Popovića, 1. marta 2025. godine, dosta se pisalo o njegovom nasledstvu. Merilo se njegovo bogatstvo, nagađalo se šta je sve njegova udovica Suzana Jovanović prodala, pa je pevačica u emisiji "Godina sa Suzanom" na Kurir televiziji rešila… »
"Kuće, stanovi, kola, lokali": Suzana konačno progovorila o testamentu Saše Popovića i šta sve poseduju

"Kuće, stanovi, kola, lokali": Suzana konačno progovorila o testamentu Saše Popovića i šta sve poseduju

Mondo pre 5 dana
Nakon smrti Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović postala je naslednica njegovih brojnih nekretnina i imovine. U testamentu su joj pripali vila na Bežanijskoj kosi, čak 280 stanova i 48 lokala, dva apartmana u Opatiji, kao i nekoliko luksuznih… »
Saši Popoviću se samo jedna želja nije ostvarila! Suzana sve otkrila: Digli smo ruke i on i ja... Nakon njegove smrti sve se…

Saši Popoviću se samo jedna želja nije ostvarila! Suzana sve otkrila: Digli smo ruke i on i ja... Nakon njegove smrti sve se…

Kurir pre 5 dana
Suzana Jovanović izgubila je svog životnog partnera, Sašu Popovića, 1. marta 2025. godine. U emotivnoj ispovesti pred kamerama Kurir televizije, u emisiji „Godina sa Suzanom“, istakla je da je saznanje o bolesti njenog supruga bio najteži trenutak u… »
Suzana otkrila sve o Sašinom nasledstvu: Evo kome je sve ostalo i šta se dogodilo s njegovim bogatstvom

Suzana otkrila sve o Sašinom nasledstvu: Evo kome je sve ostalo i šta se dogodilo s njegovim bogatstvom

Kurir pre 5 dana
Nakon smrti Saše Popovića, 1. marta 2025. godine, dosta se pisalo o njegovom nasledstvu. Merilo se njegovo bogatstvo, nagađalo se šta je sve njegova udovica, pevačica Suzana Jovanović prodala, pa je ona sada u emisiji "Godina sa Suzanom" na Kurir… »
"Ćerku nismo mogli da smirimo": Udovica Saše Popovića kroz suze o najpotresnijem trenutku u životu

"Ćerku nismo mogli da smirimo": Udovica Saše Popovića kroz suze o najpotresnijem trenutku u životu

Mondo pre 5 dana
Suzana Jovanović izgubila je svog životnog partnera Sašu Popovića 1. marta 2025. godine. Za nju je, kako je rekla u emisiji "Godina sa Suzanom", saznanje da je njen suprug bolestan najgori trenutak u njenom životu. Pevačica je do poslednjeg momenta bila… »
"Sule, sve znam, ovo je kraj." Ispovest Suzane Jovanović o Sašinim poslednjim trenucima: Te reči su me dotukle

"Sule, sve znam, ovo je kraj." Ispovest Suzane Jovanović o Sašinim poslednjim trenucima: Te reči su me dotukle

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Suzana Jovanović ostala je bez supruga Saše Popovića 1. marta prošle godine, a bol u srcu i duši još ne jenjavaju. Ona se u svojoj velikoj ispovesti za domaće medije, osvrnula na najteže trenutke u životu, te je do detalja ispričala kako je… »
"Govorio je: Nemoj da ideš, Sule!" Ispovest Suzane Jovanović o smrti muža Saše Popovića: "Dali su mu morfijum protiv nesnosnih…

"Govorio je: Nemoj da ideš, Sule!" Ispovest Suzane Jovanović o smrti muža Saše Popovića: "Dali su mu morfijum protiv nesnosnih…

Blic pre 5 dana
Opisala je kako je Saša hrabro podneo svoju bolest Suzana je razgovorom sa lekarima, a onda Saši saopštila tužne vesti Suzana Jovanović ostala je bez muža Saše Popovića 1. marta prošle godine, a bol u njemom srcu i duši još ne jenjavaju. Suzana se u… »
"Šule, sve znam, ovo je kraj" Suzanu Jovanović slomile emocije, kroz suze otkrila kako su izgledali poslednji dani Saše…

"Šule, sve znam, ovo je kraj" Suzanu Jovanović slomile emocije, kroz suze otkrila kako su izgledali poslednji dani Saše…

Kurir pre 5 dana
Suzana Jovanović izgubila je svog životnog partnera Sašu Popovića 1. marta 2025. godine. Za nju je, kako je rekla pred kamerama Kurir televizije u emisiji "Godina sa Suzanom", saznanje da je njen suprug bolestan najgori trenutak u njenom životu. Pevačica… »

Vesti dana »