Povezane vesti

Profesor Čokorilo objasnio kako je spasao devojku iz Dunava: Čuo sam povike za pomoć, ušao sam u vodu i izvukao je

Profesor Čokorilo objasnio kako je spasao devojku iz Dunava: Čuo sam povike za pomoć, ušao sam u vodu i izvukao je

Euronews pre 7 dana
Profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Nebojša Čokorilo spasio je iz Dunava turistkinju iz Kine početkom januara, što ga je učinilo herojem u njegovom gradu, a on je za Tanjug rekao da uvek treba obratiti pažnju da li je nekome… »
Profesor novosadskog DIF-a o svom spasilačkom podvigu: Uvek treba pomoći i ne biti sebičan

Profesor novosadskog DIF-a o svom spasilačkom podvigu: Uvek treba pomoći i ne biti sebičan

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Nebojša Čokorilo spasio je iz Dunava turistkinju iz Kine početkom januara, što ga je učinilo herojem u njegovom gradu, a on je za Tanjug rekao da uvek treba obratiti pažnju da li je… »
Profesor novosadskog dif Nebojša Čokorilo tokom trčanja čuo pozive za pomoć i spasio devojku iz Dunava

Profesor novosadskog dif Nebojša Čokorilo tokom trčanja čuo pozive za pomoć i spasio devojku iz Dunava

Newsmax Balkans pre 7 dana
Profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Nebojša Čokorilo spasio je iz Dunava turistkinju iz Kine početkom januara, što ga je učinilo herojem u njegovom gradu, a on je za Tanjug rekao da uvek treba obratiti pažnju da li je nekome… »
Profesor novosadskog DIF-a spasio devojku iz Dunava

Profesor novosadskog DIF-a spasio devojku iz Dunava

Politika pre 7 dana
Nakon izvlačenja iz vode, na teren je stigla i Hitna pomoć, a devojka se sada nalazi na Institutu u Sremskoj Kamenici. NOVI SAD – Profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Nebojša Čokorilo spasio je iz Dunava turistkinju iz Kine… »
(Video) "Čuo sam da se davi, bila je modra i iscrpljena" Profesor iz Novog Sada video telo u Dunavu, pa skočio u ledenu reku…

(Video) "Čuo sam da se davi, bila je modra i iscrpljena" Profesor iz Novog Sada video telo u Dunavu, pa skočio u ledenu reku…

Blic pre 7 dana
Profesor je čuo uzvike za pomoć i brzo reagovao Ovaj čin ističe vrednost humanosti i brze reakcije u kriznim situacijama Nova godina u Novom Sadu počela je dramatično, ali se zahvaljujući brzoj reakciji univerzitetskog profesora Nebojše Čokorila, sve… »

Vesti dana »