Повезане вести

Професор Чокорило објаснио како је спасао девојку из Дунава: Чуо сам повике за помоћ, ушао сам у воду и извукао је

Професор Чокорило објаснио како је спасао девојку из Дунава: Чуо сам повике за помоћ, ушао сам у воду и извукао је

Еуроневс 04.01.2026
Професор Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Небојша Чокорило спасио је из Дунава туристкињу из Кине почетком јануара, што га је учинило херојем у његовом граду, а он је за Тањуг рекао да увек треба обратити… »
Професор новосадског ДИФ-а о свом спасилачком подвигу: Увек треба помоћи и не бити себичан

Професор новосадског ДИФ-а о свом спасилачком подвигу: Увек треба помоћи и не бити себичан

РТВ 04.01.2026
НОВИ САД - Професор Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Небојша Чокорило спасио је из Дунава туристкињу из Кине почетком јануара, што га је учинило херојем у његовом граду, а он је за Тањуг рекао да увек треба… »
Професор новосадског диф Небојша Чокорило током трчања чуо позиве за помоћ и спасио девојку из Дунава

Професор новосадског диф Небојша Чокорило током трчања чуо позиве за помоћ и спасио девојку из Дунава

Невсмакс Балканс 04.01.2026
Професор Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Небојша Чокорило спасио је из Дунава туристкињу из Кине почетком јануара, што га је учинило херојем у његовом граду, а он је за Тањуг рекао да увек треба обратити… »
Професор новосадског ДИФ-а спасио девојку из Дунава

Професор новосадског ДИФ-а спасио девојку из Дунава

Политика 04.01.2026
Након извлачења из воде, на терен је стигла и Хитна помоћ, а девојка се сада налази на Институту у Сремској Каменици. НОВИ САД – Професор Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Небојша Чокорило спасио је из Дунава… »
(Видео) "Чуо сам да се дави, била је модра и исцрпљена" Професор из Новог Сада видео тело у Дунаву, па скочио у ледену реку…

(Видео) "Чуо сам да се дави, била је модра и исцрпљена" Професор из Новог Сада видео тело у Дунаву, па скочио у ледену реку…

Блиц 03.01.2026
Професор је чуо узвике за помоћ и брзо реаговао Овај чин истиче вредност хуманости и брзе реакције у кризним ситуацијама Нова година у Новом Саду почела је драматично, али се захваљујући брзој реакцији универзитетског професора… »

Вести дана »