Povezane vesti
Viki Miljković o odnosu sa kolegama iz Pinkovih zvezda: "Uvek imamo konflikte, sa Zoricom sam u primirju"
Mondo 05.01.2026
Viki Miljković u 2025. godini donela je veliku poslovnu odluku. Ona je iz "Zvezda Granda" gde je bila dugogodišnja članica žirija, prešla u "Pinkove zvezde". Sada ocenjuje kandidate zajedno sa Zoricom Brunclik, Jelenom Karleušom, Draganom Stojkovićem… »
"Jelena i ja uvek imamo konflikte, sa Zoricom sam u primirju" Viki Miljković otkrila sve o odnosu sa kolegama iz žirija…
Kurir 05.01.2026
Viki Miljković u 2025. godini donela je veliku poslovnu odluku. Ona je iz "Zvezda Granda" gde je bila dugogodišnja članica žirija, prešla u "Pinkove zvezde". Sada ocenjuje kandidate zajedno sa Zoricom Brunclik, Jelenom Karleušom, Draganom Stojkovićem… »
Vesti dana »
(Foto/video) Specijalno tužilaštvo Kosova: "Uhapšeno pet bivših srpskih policajaca, našli smo oružje"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 36 povezanih
Nevreme ide ka Vojvodini: RHMZ upozorava na grad, grmljavinu i olujne udare vetra Nevreme u Vojvodini
Volim Zrenjanin pre 5 minutajoš 53 povezane
Nuklearni program, Ormuski prolaz, sankcije: Teme memoranduma o razumevanju između SAD i Irana
Danas pre 3 satajoš 38 povezanih
Poginulo troje ljudi u sudaru katamarana i jedrilice kod hrvatske obale, za jednom osobom se traga
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 24 povezane