Повезане вести
Вики Миљковић о односу са колегама из Пинкових звезда: "Увек имамо конфликте, са Зорицом сам у примирју"
Мондо 05.01.2026
Вики Миљковић у 2025. години донела је велику пословну одлуку. Она је из "Звезда Гранда" где је била дугогодишња чланица жирија, прешла у "Пинкове звезде". Сада оцењује кандидате заједно са Зорицом Брунцлик, Јеленом Карлеушом… »
"Јелена и ја увек имамо конфликте, са Зорицом сам у примирју" Вики Миљковић открила све о односу са колегама из жирија…
Курир 05.01.2026
Вики Миљковић у 2025. години донела је велику пословну одлуку. Она је из "Звезда Гранда" где је била дугогодишња чланица жирија, прешла у "Пинкове звезде". Сада оцењује кандидате заједно са Зорицом Брунцлик, Јеленом Карлеушом… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Пронађено возило за које се сумња да је коришћено за превоз тела убијеног у ресторану на Сењаку
Н1 Инфо пре 33 минутајош 71 повезана
(Фото) Снег у мају: Копаоник се забелео, захлађење донело зимске услове на планини
Невсмакс Балканс пре 12 минутајош 43 повезане
Захарова: Кијев је извршио нови масовни терористички напад уз "Евровизију" и помоћ ЕУ
РТВ пре 2 минутајош 27 повезаних
Мреже горе због победничке песме "Бангаранга" на Евровизији: Срби је упоредили са великим хитом групе Тап 011 - послушајте и упоредите
Блиц пре 2 сатајош 72 повезане
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ - Фарс: САД поставиле пет услова Ирану у одговору на преговарачки предлог
РТВ пре 32 минутајош 24 повезане